Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

MTS i Viasat pozivaju Vas da, u periodu od 6. do 12. septembra 2023, učestvujete u zanimljivom nagradnom konkursu putem MTS-ove Fejsbuk stranice i osvojite jednu od pet sjajnih nagrada.

Vaš zadatak za ovaj konkurs je da osmislite zanimljiv slogan koji će na originalan način dočarati životne priče o ljudima svakodnevno izloženim velikim izazovima i neverovatnim avanturama, a najkreativnijih pet radova biće nagrađeni.

Prvo mesto osvaja bežični, vodootporni zvučnik Bose SoundLink Color II, druga nagrada je Fuji instax polaroid aparat + film, treća je šolja sa karabinjerom + USB avion od 16GB, dok dobitnike četvrte i pete nagrade očekuje USB avion od 16GB i Viasat Explore magnet za frižider.

Više o pravilima konkursa pogledajte u Opštem pravilniku nagradnog konkursa.

Pratite MTS na Fejsbuku i uživajte u novim pustolovinama ljudi neobičnih poslova i stilova života na Viasat History kanalu.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno