TELEKOM PRIKRIVA TRAGOVE?! Sa MTS sajta nestalo uputstvo kako raskinuti ugovor sa SBB-om

"Uputstvo za besplatan raskid ugovora sa SBB-om", koje se pre dva dana pojavilo na sajtu Telekoma, a bilo je i ponosno promovisano na početnoj strani sajta MTS-a, sada je misteriozno nestalo, kao i ostali tragovi ove kampanje sa sajta Telekoma.
TELEKOM PRIKRIVA TRAGOVE?! Sa MTS sajta nestalo uputstvo kako raskinuti ugovor sa SBB-om

Foto: Screenshot, TeleSrbija

„Uputstvo za besplatan raskid ugovora sa SBB-om”, koje se pre dva dana pojavilo na sajtu Telekoma, a bilo je i ponosno promovisano na početnoj strani sajta MTS-a, sada je misteriozno nestalo, kao i ostali tragovi ove kampanje sa sajta Telekoma.

Arhivirana stranica je dostupna na ovom linku.

Telekom se dalje nije oglašavao na ovu temu, a kampanju su nastavili terenski prodavci, koji su postavili promo štandove ispred poslovnica SBB-a, gde korisnicima nude pripremljene obrasce za raskid ugovora sa SBB-om.

Kako dan protiče, kanali TV Prva, B92 i Happy TV se i dalje reemituju kod SBB-a, o čemu se nisu oglašavali ni SBB ili United Grupa niti Kopernikus Tehnolodži Grup, ili njihovi mediji.

U „insajderskim krugovima” tržišta vladaju glasine da je „pao dogovor” između SBB-a i Kopernikus Tehnolodži Grup, o reemitovanju predmetnih kanala, odnosno TV Prva, B92, kao i Prva World, Prva Kick i Prva Plus. Detalji nisu poznati.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Nema komentara