TeleSrbija

Operator Supernova (Telekom Srbija) objavio je plan migracije starih paketa na one iz aktuelne ponude, od 9. januara 2023. godine. 

Ovaj potez prati sada ustaljenu praksu Telekoma, koji pod MTS brendom usluga već neko vreme prebacuje korisnike na aktuelne pakete kada im istekne ugovorna obaveza. 

Promene neće biti primenjene na korisnike koji imaju aktivnu ugovornu obavezu!

Spisak paketa koji se ukidaju je dostupan ovde.

Plan migracije paketa je dostupan ovde.

Obaveštenje pročitajte na sajtu operatora.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

Mališa
Ja se izvinjavam ali moram da komentarisem sve objave kad god dođe do poskupljenja ne pišete kako treba svako poskupljenje kod svih operatera donosi nesto više od predhodnog , kao na primer veći broj kanala ili brzina interneta poskupljenja se odnose na korisnike bez ugovorne obaveze a kada istegne ugovor svako novo potpisivanje ima određene benifite tj popust.korisnici koji imaju ugovor nikada do sada nije došlo poskupljenje koristim sva operatera na razlicitim lokacijama tako da su svi isti po tom pitanju.....
Svetozar
Imamo li pravo na raskid ugovora u ovom slucaju

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno