TeleSrbija

Kanal Insta TV kreće sa emitovanjem danas, 28. oktobra u 18 časova, na platformama Telekoma (MTS Iris TV/IPTV, Iris Go i Iris Smart, m:SAT TV, Supernova DVB-C i OTT i Multiscreen/MoveNGo/TV po tvom), SBB-a (EON, D3, Total TV), Orion telekoma (Orion TV u OTT i multiscreen varijanti).

Sledi tekst PR saopštenja Pink Media Group:

Od ovog petka više ništa neće biti isto, jer počinje revolucija televizije kakvu smo do sada poznavali.

U petak 28. oktobra u 18 časova počinje novo muzičko takmičenje „Prvi bend Srbije“, čime će zvanično početi i emitovanje programa potpuno nove i drugačije televizije na medijskom tržištu Srbije, ali i regiona – Insta TV.

Ovaj TV kanal je prvi interaktivni kanal u Srbiji i predstavlja spoj televizije i društvenih mreža, pružajući mogućnost gledaocima da aktivno učestvuju u programu televizije, ali i da ga kreiraju.

Novi brend, Insta TV, u okviru paketa kablovskih kanala kompanije Pink Media Group je velikim produkcionim, kadrovskim i tehničkim ulaganjima rezultirao novim pristupom kako zabavnom i talent, tako i rijaliti programu, u šta će se gledaocim uveriti kada u petak počne novi talent šou program „Prvi bend Srbije“ koji će biti okosnica programske šeme Insta TV.

„Prvi bend Srbije“ predstavlja prvi televizijski „band camp“ za najtalentovanije muzičare, pevače i plesače. Na ovom projektu je vlasnik kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović, sa svojim timom radio skoro deset godina, sa željom da afirmiše mlade umetnike i promoviše kvalitetan zvuk, ali i da sve talentovane mlade ljude podstakne da se vrate pop i rok muzici, ali i nekada popularnom sviranju u garažama.

Ono što će dodatno popularizovati ovaj projekat jeste interaktivnost - gledaoci će putem kreiranja naloga na društvenim mrežama moći da glasaju za svoje omiljene takmičare i utiču na ishod takmičenja.

Insta TV
Foto: PROMO / Pink International Company

U petak u 18 časova počinje Insta TV, prvi interaktivni kanal u Srbiji, svi gledaoci na televiziji će moći da gledaju komentare i reakcije učesnika društvenih mreža, a voditelji će moći da reaguju na njih. Suštinska platforma na kojoj stoji potencijalno visoka gledanost Insta TV jeste jedan šou koji već više godina planiram da realizujem, jedan. veliki džinovski talent šou, koji će se emitovati dva puta po četiri meseca godišnje, gde će u velikom muzičkom kampu živeti 36 muzičara, koji svake nedelje nastupaju u 6 grupa od po 6 članova. Oni će imati radionice, probe i nastupe u našem pozorištu.

Svih sedam dana će se spremati za šou, kada će pred publikom svirati i cover i autorsku pesmu, za koju će se glasati. Ideja celog programa je da ponovo formiramo pop i rok muzičku scenu. Pravimo još nekoliko kanala, ali ovo je najambiciozniji i najkomplikovaniji – rekao je Željko Mitrović.

Cilj televizije Insta TV jeste da se mladi vrate televiziji, ali i da se trendi, drugačijim i interesantnim sadržajem zadrži postojeća publika. Insta TV donosi transformaciju televizije kakvu poznajemo i konačno objedinjuje digitalni i televizijski svet. Spremite se da budete deo televizijske revolucije kakvu do sada niste videli – Insta TV donosi novu eru televizije!

0
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno