SBB ukida ABC Studios OD katalog iz video kluba

Operator SBB objavio je obaveštenje u kome se navodi da, na zahtev nosioca autorskih prava, ABC Studios on-demand katalog neće biti dostupan u SBB video klubu od 31. marta 2022. godine.
SBB ukida ABC Studios OD katalog iz video kluba

Foto: SBB

Operator SBB objavio je obaveštenje na svom sajtu u kome se navodi da na zahtev nosioca autorskih prava (The Walt Disney Company), ABC Studios on-demand katalog neće biti dostupan u SBB video klubu od 31. marta 2022. godine.

Kao i uvek, kako ova izmena predstavlja jednostranu izmenu uslova pružanja usluga, korisnici koji nisu zadovoljni promenom mogu da do 31. marta 2022. godine podnesu zahtev za raskid SBB ugovora koji sadrži usluge televizije sa uključeni ABC Studios OD video katalogom u sastav paketa, bez obaveze plaćanja naknade štete za prevremeni raskid, u skladu sa članom 107 Zakona o elektronskim komunikacijama.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

2 komentara

Marko
Telemach slovenija izbacuje axn axn spin axn now nadam se da mts ovde nije umesao prste I da oni uzimaju ekskluzivu na axn Brend jer ovo znaci da I sbb izbacuje axn axn spin axn now sbb Samo ako ubaci doma tv Rtl 2 Ili nova cinema nova family priznajem umesto axn kanala Ili se axn povlaci iz ovog regiona Ali za umg sramotno ako axn bude izbacen po telemach si ocito hoce
Marko
Za ovo sbb nije kriv nego dizney jer dolazi dizney plus zato se gasi taj katalog abc I verovatno Disney katalog fox kanali baby tv 24 kitchen nacionalne geografije obicna I wild ostaju ko I nacionalna geografija plus dizney kanali ce biti izbaceni isto vise me zanima kino tv Doku tv sk 5 HD Rtl 2 Rtl living Rtl kockica hoce li se ove noci pojaviti ti kanali u sbb I total tv sta je plan sbb za kanale mogli bi cak 6 novih kanala ubaciti sbb nadam se da Sam u pravu