Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Operator SBB u saradnji sa Pink International Company poklanja svim korisnicima SBB usluga paket kanala Zadruga tokom meseca septembra.

Podsećamo, Zadruga je najpopularniji rijaliti program, koji već 6 godina uspešno plasira Pink Media Group.

Zahvaljujući bliskoj saradnji operatora United Grupe i Pinka, Zadruga 1, 2, 3 i 4 kanali biće besplatno dostupni svim korisnicima SBB-a tokom meseca septembra. Premijera X-te sezone Zadruge počinje večeras u 21 časova.

Detalji o promociji dostupni su na sajtu SBB-a.  

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
1
❤️
2
👍
0
😲
1
😢
14
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

4 komentara

Miroslav Nikolić
SBB postao si ŠLJAM ovog sistema...!!!!
Pa zar i ti ,borimo se protiv Pnka i njegovog rijalitija 18 nedelja po gradovima Srbije - Beograd ,i ti sad sav ponosan objavljuješ da ćeš MI - NAM besplatno pustiti mesec dana Rijaliti BOLESNIKA Željka Mitrovića.....
I eto ti razloga da posle 15 godina pređèm na Mts platformu - bar zbog Sporta,jer ste unačelu ISTI....
Miroslav
Nek majci daruje to.
Loptica
Nisu li obecali da ce se ta govna zatvoriti...
Zoran
S jedne strane se traži ukidanje rejaliti programa, a sa druge se isti daruju. Kako ironično!
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno