Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Nakon meseci nagađanja i intenzivnih pregovora, danas je konačno objavljena vest koja će mnoge korisnike u Srbiji obradovati: Globaltel, jedan od vodećih nezavisnih mobilnih operatera, sada je dostupan u svim MTS poslovnicama širom zemlje. Ovaj potez označava novu eru za poslovanje Globaltela, i stvara zanimljive mogućnosti za korisnike.

Uloga Telekom Srbije u ovom partnerstvu može se posmatrati kao deo šire strategije diversifikacije i inovacija u ekosistemu. Pošto je Globaltel operater koji funkcioniše na MVNO modelu (Mobile Virtual Network Operator), tehnička integracija sa Telekomovom infrastrukturom biće ključan aspekt ovog partnerstva i predstavlja sledeći korak. Spoj ove dve kompanije mogao bi podstaći širi razvoj i inovacije u domaćim telekomunikacijama, kao što su implementacija 5G na pripejdu, IoT DATA SIM kartice, VoWiFi i slično.

Za krajnje korisnike, ovaj potez otvara novo poglavlje u pogledu izbora i fleksibilnosti. Globaltelovi paketi i tarife će sada biti dostupni mnogo širem broju korisnika. Takođe, mogućnost kupovine Globaltelovih usluga na već poznatim i pristupačnim lokacijama MTS poslovnica znatno će poboljšati korisničko iskustvo.

Globaltel je do sada bio poznat po svojim konkurentnim cenama i inovativnim rešenjima, kao što su niske tarife za pozive i internet u inostranstvu. Ovim partnerstvom, Telekom pokazuje spremnost da se prilagodi promenljivim tržišnim uslovima i otvori vrata novim poslovnim modelima, što može uticati i na druge operatere da preispitaju svoje strategije.

Globaltel i Telekom Srbija zajedno pokreću novi talas promena u telekomunikacionom pejzažu Srbije. Očekuje se da će ovaj potez doneti ne samo veći izbor i fleksibilnost za korisnike, već i podstaći dalji tehnološki i ekonomski razvoj u sektoru. Jedno je sigurno, vreme je za promene, i ovo partnerstvo je odličan korak u tom pravcu.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
2
❤️
2
👍
2
😲
5
😢
2
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

3 komentara

Балкански шпијун
Бивши независни оператер а сада у власништву државне ојађене компаније која парама грађана купује конкуренцију да би је уништила.
Boky
Šta reći a ne zaplakati , sve beneficije koje su bile do sada u globaltelu 60% da će ostati a 100% da neće uh .
Gradjanin
Dodje mi da zaplacem.
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno