TeleSrbija

Operator MTS objavio je novu ponudu postpaid mobilnih tarifa 8. marta, među kojima su Soko Lite i Soko Max tarife sa neograničenim internetom, kao i nove Omorika 8 i Omorika 16 tarife sa promotivnom cenom od 1599 dinara mesečno prvih 12 meseci uz UO24.

Neke od pogodnosti koje nude nove MTS postpaid tarife su neograničeni minuti i SMS poruke u nacionalnom saobraćaju, neograničen Internet za Viber, Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp i TikTok, dok Soko Max tarifa sadrži i neograničene m:tel međunarodne minute, m:tel Plus dodatak za neograničen besplatan saobraćaj u romingu, 3 GB interneta u romingu izvan ZB zone i m:tel mreže, mts Disk sa 100 GB prostora za skladištenje podataka i neograničenim besplatnim Internet saobraćajem, a tu su i besplatne aplikacije iris GO sa Max paketom, NBA mts choice, Balkan Myusic, Deezer i Apollon.

Novi korisnici, kao i postojeći korisnici koji obnove ugovor uz prelazak na neku od novih Omorika 8 ili Omorika 16 tarifa ostvaruju pravo na promotivnu cenu mesečne naknade od samo 1599 dinara prvih 12 meseci, uz ugovor na 24 meseca. Akcija traje do 31. marta 2022. godine. Promotivna cena važi bez telefona uz eRačun.

Celu vest možete pročitati na sajtu Telekoma, a na ovom linku možete pogledati aktuelnu ponudu MTS Postpaid tarifa.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno