Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Operator MTS (Telekom Srbija) ukinuo je kanal Brazzers TV sa m:SAT TV platforme, navodi se u obaveštenju na sajtu operatora.

Dodatno, operator je na sajtu Supernove objavio obaveštenje o ukidanju i sledećih kanala: Museum TV, My Zen, Luxe TV HD, iConcerts i C Music. Ovo obaveštenje je pogrešno naslovljeno, u smislu da se odnosi na korisnike mSAT TV platforme, a zapravo se tiče korisnika Supernove.

Kao i uvek, korisnik ima pravo da raskine ugovor bez plaćanja naknade štete za prevremeni raskid ugovora, u skladu sa članom 131. Zakona o elektronskim komunikacijama.

Operator je u obavezi, pod pretnjom kazne od 500.000 do 2.000.000 dinara, po svakoj instanci prekršaja, da korisnike obavesti 1) na trajnom nosaču, što web sajt NIJE, 2) da u obaveštenju navede pravo korisnika da besplatno raskine ugovor, 3) da sve promene ponude i ukidanja kanala najavi MINIMALNO 30 dana unapred.

Telekom ni u ovoj instanci nije ispoštovao odredbe ZEK, zbog čega će biti podneta nova prekršajna prijava. 

Podsećamo, u prethodnih mesec dana podneli smo prekršajne prijave protiv SBB-a, Telekoma, Oriona, Sat trakt-a, i još gomile drugih operatora, koji bez trunke srama i zastajke gaze po Zakonu i pravima korisnika.

Ponovo pozivamo Ministarstvo informisanja i telekomunikacija da ozbiljno shvati ovakve proračunate prekršaje, i da jednom za svagda stane na put zloupotrebama i zlostavljanju korisnika od strane svih operatora. 

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
2
❤️
18
👍
1
😲
0
😢
7
😠
8

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

7 komentara

Dejan
Lpovi podigli cenu preko dve hiljade a ukidaju kanale.
Dragan
Pet puta su dolazili na intervenciju i svaki put skracuju kabal rekao sam im ljudi ja cu do kraja ostati bez kabla tv i intrneta.
Sasa
Imaju monopol i mogu da rade sta im se hoce.Ja imam sa njima ugovor i vec sam im ukazivao na taj problem i pretio da cu raskinuti s njima ugovor zbog toga i dobio odgovor da oni inaju pravo da menjaju kanale kako im odgovara i da nisu duzni nikog da obavestavaju o tome i da nemogu da raskinem ugovor zbog toga i ako bas hocu onda moram da platim nekakav odstetni plan ili nesto.bruka.to je zato sto imaju dobru zaledjinu i placaju reket drzavi da bi mogli da rade to sto rade.nemaju kontrolu.trebalo bi napisati peticiju protiv njihovog ponasanja i da se vidi sta sve korisnici placaju uz racun sta treba a sta netreba...
Pravda the end
SBB je ukinuo onformativne ruske kanale, i posle nekoloo meseci ubacio neke.iz kulture koje ni rusi ne gledaju. Naravno, bez ikakvog obaveštenja ili ne daj Bože izvinjenja. Normalno da emitije.nekoliko ukrajinskih informativnih kanala koji po celi dan vrte vesti iz ratnih područka, pa čak o jedna na ruskom jeziku.
Bs kv
Gledaj aktuelnosti TV Hepi i imaćeš informacije . Probij blokadu
Gradjanin
Obavestenje na sajtu je postavljeno sa 4-5 dana zakasnjenja.
Knezevic Rada
Prevaranti bez konkurencije..
Mene su izradili da nema dalje
Bezite od MTS a
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno