Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator Yettel je u okviru svog rebrandiranja ukinuo promociju prelaska sa prepaid-a na postpaid uz 50% popusta. Ova višegodišnja promocija u vreme Telenora je bila dostupna svim prepaid korisnicima u Moj Telenor aplikaciji, ali nije zvanično promovisana, niti su agenti prodaje i podrške davali informacije o toj promociji.

Ta „javna tajna” je za svoje vreme mnogim korisnicima omogućila dobijanje 50% popusta na tarifu bez puno muke, prostim prelaskom sa postpaid na prepaid, nakon čega bi se ta promocija pojavila u aplikaciji, i mogla se aktivirati kroz aplikaciju ili na prodajnom mestu.

Kako nezvanično saznajemo, promocija od 50% i dalje sistemski postoji ali se za sada ne dodeljuje prepaid korisnicima, i ukinuta je postojećim korisnicima kojima je bila dostupna u aplikaciji.

Ugovori potpisani sa 50% popusta nastavljaju da važe nepromenjeni. Yettel nije objavio informacije o ukidanju popusta, niti je potvrdio postojanje istog.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

2 komentara

  1. beli
    E pa onda kad ljudima istekne ugovor ići će tamo gde ima promocije i popusta niko se nije venčao sa njima čak nas niko nije ni pitao da li hoće njih
  2. [email protected]
    Yettel na pripejdu ukinuo promocije ( tacnije jedna mi je ostala od 10 promocija koje su bile kod telenora u ponudi), ukinuli su dve besplatne aplikacije ali su zato ostavili dve koje se placaju… Mislim da su “lepo” krenuli ali se ne opterecujem mnogo. Oba broja cu preneti u drugu mrezu i to u sto skorije vreme i kraj. Kako sam dosao tako cu i otici. Naci cu ponudu koja mi odgovara kod drugog operatera, brojevi ce mi ostati i to je to.

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno