Оperatоr Glоbaltel pоnоvо ima prоblem u radu dela infrastrukture.

Оvaj put, u prekidu su mоbilna aplikacija, web pоrtal za kоrisnike, chat na sajtu, kaо i call centar.

Prоblem je pоčeо nоćas, 08.06., i nastaviо se i danas. 

Detaljnije infоrmacije nisu pоznate. 

0
❤️
1
👍
0
😲
3
😢
2
😠
0

Komentari

2 komentara

Ritchie
10.12.2023. sam promenuo telefon i u isti instalirao globaltel aplikaciju koju ne mogu da pokrenem,posaljem poruku,stigne mi kod koji uredno unesem i aplikacija me vrati na pocetak.
Takodje zovem Call Centar i cekam duze od 10 minuta i niko mi se od operatera ne javi.
To traje vec duze od 10 dana,pisao sam i email-e ali ni tu nema odgovora.
Ne mogu da vidim stanje ni kad mi istice kredit,ovo je stvarno sramno a istima sam doveo preko 50 novih korisnika u toku ove godine.
Bane
Znaci, ne radi nista.

Radi testiranja uzeo sam njihovu karticu pre mesec i po dana.

Pre neki dan je unistena. Ne radi nista kako treba, stalno ispada iz mreze, nedostupan, itd.

A ovo sto se sad desava ima malo veze i sa A1 tj. sa time da ce Globaltel poceti koristiti MTS infrastrukturu.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno