TeleSrbija

Kompanija Telekom Srbija predstavila je nove pripejd SIM kartice Moj pripejd i Sve COOL, u formatu Half SIM, koje sadrže 50% manje plastike.

Kompanije Telekom Srbija grupe snažno su posvećene održivom razvoju i preduzimanju mera za zaštitu životne sredine, a neke od najvažnijih su prevencija nastajanja otpadnog materijala, pravilno odlaganje otpadnog materijala i njegova reciklaža. Samo zajedno možemo da unapredimo kvalitet životne sredine za sadašnje i buduće generacije, i zato vas pozivamo da nam se u tom važnom zadatku pridružite. 

Nove Half SIM kartice su dostupne na kioscima i u svim MTS poslovnicama. 

Ponudu MTS pripejd tarifa i dodataka možete pogledati na sajtu operatora.

2
❤️
1
👍
1
😲
2
😢
3
😠
1

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

Viktor
Zdravo,

Kompanija MTS je jedina u Srbiji koja ne nudi pre paid kao e SIM, a znamo da mnogi strani turisti i kao i građani Srbije imaju upravo telefone sa E sim tehnologijom.

Jedino Globaltel nudi podpuno reciklabilno rešenje tako što kupite e sim koji platite karticom preko interneta i on stigne na mail i Vi ga aktivirate bez ikakve potrebe da bilo šta štampate...
Milan
Takve su u uk vec par godina kod pojedinih operatera znam jer pravim kolekciju sim kartica pa imam par komada i u jos nekim drzavama.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno