Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator Yettel objavio je saopštenje na svom sajtu gde se navodi da je kompanija Umlaut ponovo ocenila Yettel mrežu u Srbiji najboljom mrežom po kriterijumima testiranja te kompanije.

Kako navodi Umlaut, Yettel je osvojio 923 od maksimalno mogućih 1000 poena prema specijalnim kriterijuma koje primenjuje Umlaut.

Analizirano je 73.8 miliona uzoraka od 31.000 korisnika koji pokrivaju oko 96.8% stanovništva Srbije.

Partnerstvo Yettel-a i Umlaut traje već više od 5 godina, a započeto je kada su se dve kompanije zvale Telenor Srbija i P3 Group. 

Naravno, kao i svake godine, očekujemo da će svaki operator proglasiti najbolji rezultat kod svog partnera za testiranje, odnosno A1 Srbija kod Ookla SpeedTest, MTS (Telekom Srbija) kod RATEL-a i naravno Yettel Srbija kod Umlaut.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
1
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
1
😠
1

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

Hahaha
Hahahahahahahahahahahaha
Slobodan
Nekako ne mogu da se složim sa ovim. Yettel mreža, bar što se tiče internet brzina je najsporija od sva tri operatera. Bilo gde - van Beograda, Yettel radi loše. Brzine su uglavnom ispod 100Mbps za download čak i uz upotrebu agregacije 3 carrier-a. Jedino ponegde u Beogradu se mogu ostvariti nešto bolje brzine.

Takođe, ogromna mana Yettel-a je što imaju ogroman broj baznih stanica samo sa B20 signalom, gde su brzine prilično male i kreću se oko 10Mbps. Kako onda Yettel mreža može biti najbolja?
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno