Praznična čestitka redakcije TeleSrbija

Dragi čitaoci portala TeleSrbija, sa zadovoljstvom vam se obraćamo povodom novogodišnjih praznika i želimo da vam se zahvalimo na vašoj vernosti i podršci tokom cele 2023. godine. Bili ste uz nas u svim našim naporima da vam pružimo najbolje i najaktuelnije informacije iz sveta telekomunikacija, kao i da se zalažemo za vaša prava i interese kao korisnika.
Praznična čestitka redakcije TeleSrbija

Foto: TeleSrbija, Modena Web, TeleSrbija montaža

KOLUMNU PIŠE

MILAN KRAGUJEVIĆ — Stručnjak za tržište telekomunikacija, IKT novinar, ljubitelj računara i umrežavanja, IT inženjer, urednik i osnivač portala TeleSrbija.

Dragi čitaoci portala TeleSrbija,

Sa zadovoljstvom vam se obraćamo povodom novogodišnjih praznika i želimo da vam se zahvalimo na vašoj vernosti i podršci tokom cele 2023. godine. Bili ste uz nas u svim našim naporima da vam pružimo najbolje i najaktuelnije informacije iz sveta telekomunikacija, kao i da se zalažemo za vaša prava i interese kao korisnika.

Ova godina je bila veoma značajna za razvoj i unapređenje našeg portala, koji nastavlja svoji rast kao vodeći telco news portal u Srbiji i regionu. Ponosni smo na to što smo vam omogućili da pratite sve novosti i dešavanja na tržištu elektronskih komunikacija, kao i da budete u toku sa svim značajnim promenama specifikacije usluga kod vodećih operatora u zemlji. 

Posebno smo ponosni na to što smo bili vaš glas i vaš saveznik u borbi za prava korisnika i zaštitu korisnika od nepravednih i nepoštenih praksi pojedinih operatora. Naša redakcija je pratila i analizirala sve promene i novine u regulativi, posebno novi Zakon o elektronskim komunikacijama, koji je stupio na snagu u avgustu 2023. godine, i koji donosi brojne prednosti i olakšice za korisnike, kao što su kraći rokovi ugovorne obaveze, veća transparentnost cena i uslova, lakši prelazak kod drugog operatora, bolja zaštita podataka i privatnosti i drugo.

U narednoj godini nastavićemo da radimo sa istim entuzijazmom i profesionalizmom, kako bismo vam pružili još bolji i kvalitetniji portal, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i očekivanja. Očekujemo i vaše sugestije, komentare i kritike, koje nam pomažu da se stalno usavršavamo i unapređujemo.

Želimo vam da u novoj 2024. godini uživate u svim blagodetima savremenih telekomunikacija, koje vam omogućavaju da budete povezani, informisani i zabavljeni. Želimo vam puno sreće, zdravlja, ljubavi i uspeha u svim vašim planovima i poduhvatima. Srećna Nova godina!

Srdačno,

Redakcija portala TeleSrbija

3
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

Nema komentara