TeleSrbija

Nakon kratke pauze početkom februara, MTS je ponovo "reaktivirao" promociju 18 meseci po 1 dinar za nove korisnike koji prelaze sa SBB-a.

Podsećamo, promocija je dostupna putem agenata ekskluzivne prodaje korisnicima koji prelaze sa SBB-a na MTS BOX 3 pakete sa uslugama fiksnog telefona, Interneta i Iris televizije (IPTV), uz ugovornu obavezu od 24 meseca!

Promocija važi i za korisnike koji će usluge koristiti na bakarnoj infrastrukturi (ADSL/VDSL) kao i na optičkoj infrastrukturi. Promocija traje do kraja februara i dostupna je isključivo preko agenata ekskluzivne prodaje.

Ponuda BOX 3 paketa dostupna je na sajtu MTS-a. 

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

14 komentara

Dejan Rakinic
Ja bih da raskinem sa sbb jel ima ta akcija tv net
Aleksa
Evo ja pre 5 dana prešo na SBB ali bez raskid ugovora , SBB je 10000000000 puta bolji nego Telekom
Nenad
A stare korisnike ko šiša...svake 2 godine po isteku ugovora treba menjati operatera da bi dobili neke povoljnosti, jer ih samo novi korisnici dobijaju...
Goran
Kad je SBB najavio iskljulivanje kanala iz ponide, MTS je na sva zvona o tome i o objašnjavao koliko je to nepošteno i kako raskinuti ugovore.
Sad kad oni bez najave izbacuju kanale iz svoje ponude ostaju nemi na zahteve o raskidu ugovora.
Bežati od njih i nekoristiri njihove usluge osim ako se baš mora i nema drugog izbora.
U svakoj uređenoj zemlji i njihovo imponašanje SBB bi se tretiralo kao monopol i bilo sankcionisano
Dejan
Sramota je jer supernova ima softverski problem..lazi i prevare mts-a..ne daju da se napusti mreza posle ukidanja kanala a na sva zvona su zvali iz sbb-a kada su oni ukinuli..jad i beda od firme koja maze druge a ne vidi sebe..ja sam u supernovoj jos jako malo i nikada vise,prevaranti obicni na ledjima drzave
Zoran
Vrlo vrlo neprijatno iskustvo sa MTS,daju ti ugovor kao neznam koliko meseci po 1 dinar,bla,bla...a onda ide sisanje....pa Vam dodje racu za internet 15.000...pa 10.000 pa pisete pritizbe,zalbe...dobijate glupe odgovore da sre bil u romingu...pa da odete u poslovnicu...pa ispeace racun vi platite oni vas iskljuce kao greska pa ponovno ukljucenjeee...sve u svemu posle 6 meseci sam raskinuo ugovor i za TV i za internet!Grozni su i odvratni!
Milica
A kako ostvariti svoja prava, kad pozovete njihov call centar oni kazu da ta ponuda vise nije aktuelna?
Mladen
Vacarosi najgore vrste... ne znam kako ih nije sramota...gde je zakon o monopolu?
Marko
Miro, nudimo dobre ponude i za stare korisnike koji već imaju ugovor kod nas i redovno isplaćuju račune. Javi mi se putem E-maila da bih ti preporučio neke usluge. [email protected]
Miro
Mts-u bi bolje bilo da starim korisnicima da neke pogodnosti sto vec godinama koriste njihove usluge i na vreme placaju racune
Лаки
Све то пуца по леђима старих корисника. Сетимо се само како су купили пропалу фирму "Коперникус",и платили онолике паре. Све из наших џепова.
Marko
MTS definitivno najbolji, prerastao ubedljivo konkurenciju na svim poljima. O optici i Arenama da ne pricamo. Uz to finansijski uslovi najbolji.
Tomislav V
Nažalost,proradio srpski inat ,odlazim kod SBB još danas,nakon što sam MTS-u predao zahtev za raskid ugovora!
Ancica
Samo da znate da su ti *ekskluzivni* agenti koji daju 18meseci u poslovnici na Terazijama (kod hotela Moskva).

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno