TeleSrbija

Nova mogućnost dopune kredita donosi više Interneta svim pripejd korisnicima koji svoju dopunu izvrše onlajn, platnom karticom.

Sada, jednostavno možete da, sa ili  bez logovanja, uplatite do 400 dinara i na poklon dobijate 2 GB neta, a za dopune preko 400 dinara očekuje vas čak 4 GB neta. Ovaj bonus traje 7 dana od trenutka aktivacije.
Da biste aktivirali bonus, nakon SMS obaveštenja o izvršenoj uplati, potrebno je da pozovete odgovarajući kod u roku od 24 sata:

  • Za bonus  2 GB poziva se kod *100*11
  • Za bonus  4 GB poziva se kod *100*22

Korisnicima koji su aktivirali Bonus dobrodošlice, ova pogodnost će biti dostupna nakon isteka aktivirane promocije.

Dopunite kredit putem Moj mts portal ili Moj mts aplikaciju. ili na mts.rs/dopuna i iskoristite jedinstvenu priliku da uživate u duplo više interneta!
Promocija traje od 24. oktobra do 31. decembra 2023.

Detalji o promociji dostupni su na sajtu operatora.

0
❤️
3
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno