Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Ove jeseni vas uz 4 u BOX 4 očekuje neodeljiva ponuda - 300 GB interneta i 10 % popusta na postpejd tarifu!

Dodajte BOX 4 paketu jednu novu postpejd liniju, SokoOmorikaZmaj ili Kontrolu troškova i na poklon dobijate:

  • 10 % popusta na mesečnu naknadu za novu postpejd tarifu,
  • 300 GB zajedničkog interneta.

Internet dodatak od 300 GB možete da podelite sa još četiri postpejd broja pridružena u 4 u BOX 4 paket, svakog meseca.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu, podelite internet sa prijateljima ili članovima poriodice i surfujte netom bez brige, strimunjte, šerujte, postujte i družite se na omiljenim društvenim mrežama potpuno opušteno, gde god sa se nalazite.

Požurite, promocija traje do 30. septembra!

MTS BOX 4 pakete pogledajte na ovom linku.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
1
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno