Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator MTS izmenio je alat za proveru dostupnosti optike na svom sajtu, što će mnogim korisnicima stvoriti "lažnu nadu".

Konkretno, umesto dosadašnjeg ispisa "Na adresi nema tehničkih mogućnosti", sada se pojavljuje dvosmislen ispis "Za Vašu adresu je potrebna dodatna provera. Bićete kontaktirani od strane agenta nakon što podnesete zahtev. "

Ipak, značenje je identično - na toj adresi nema optike.

Pretpostavljamo da je razlog promene to što Telekom na većem broju lokacija nema uredno unete adrese i kućne brojeve na kojima je moguće priključenje optike, usled čega korisnici bivaju neosnovano odbijeni pogrešnom porukom na sajtu pa i ne podnose zahtev za priključenje i ako je isto u stvarnosti moguće, ali takođe i zbog toga što Telekom želi da ohrabri korisnike da isprobaju Supernova usluge preko optičke i coax pristupne mreže, za koje se dostupnost ne može proveriti preko MTS sajta.

Dostupnost optike možete proveriti na ovom linku.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

joka
Optička infrastruktura u Srbiji nikada neće biti dostupna za veliku većinu građana,naročito na selima jer ni na periferijama gradova je nema.Lažete i kradete ovaj narod.
sandra
Lažovi a uz to i veliki lopovi.Počeli su da pljačkaju narod naplaćujući fantomske dodatne usluge koje ljudi ne koriste.Katastrofa koji su to lopopvi.
Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno