TeleSrbija

Operator MTS je u svoju ponudu tarifnih dodataka za postpaid korisnike uvrstio i novi dodatak „Deljeni net”. Ovaj dodatak Vam dodeljuje 100 GB mesečno koje možete da podelite sa do 4 prijatelja, slično kao ponuda „4 u BOX 4”, bez obaveznog perioda korišćenja.

MTS tarifni dodatak Deljeni net
Foto: PROMO / Telekom Srbija

Kako se navodi u saopštenju Telekoma, dodatak je dostupan postojećim i novim korisnicima mts postpejd i Mobilni Net tarifa, po ceni od 2999 din mesečno, i može se aktivirati putem Moj mts portala ili pozivom call centra 064/789 opcija 2 pa 0 (cena poziva je 10,17 din).

Bitno je napomenuti da dodatak „Deljni net” uključuje dodatnih 100 GB za osnovni broj i do 4 dodatna broja (dakle, ne delite Internet iz paketa glavnog broja, već dobijate dodatnih 100 GB koje delite zajedno sa ostalim brojevima koje ste odabrali).

Kao i kod većine MTS tarifnih dodataka, dodatak je dostupan odmah po aktivaciji i traje do kraja meseca. Automatski se obnavlja i može se deaktivirati pozivom call centra 064/789. U slučaju deaktivacije, naplaćuje se ceo mesec i dodatak je dostupan do kraja meseca.

Nejasno je zašto je ovako visoka cena dodatka, posebno sad kada je Telekom ukinuo Morava i Zmaj tarife, ali je moguće da će u budućnosti doći do korekcije cene.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
1

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno