TeleSrbija

Operator SBB najavio je da će od sutra, 2. marta 2022., u ponudu biti dodata dva nova TV kanala, i to - UA TV i 1+1 International.

Kako navodi operator, kanali emituju vesti kao i najvažnije događaje i informacije iz Ukrajine.

Novi kanali će biti dostupni na EON i D3 platformama, počevši od Start paketa, i to na poziciji 284 u slučaju UA TV, dok će 1+1 International biti na poziciji 285.

Pun tekst obaveštenja možete pročitati na sajtu operatora.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

Dejan
Kako mogu da se odjavim... ne zelim da mi trujete porodicu
Marko
Ne razumem po kom osnovu sbb ubacuje ua tv I 1+1 international umesto da sbb ubaci ono u cemu se prica kino tv Doku tv sk 5 u HD oni ladni ova dva ukrajinska kanala sta to ima u ukrajinskim kanalima pa da ih u hrvatskoj ubacuju dajte sbb kino tv Doku tv sk 5 HD doma tv Rtl 2 Rtl living Rtl kockica nova cinema nova family sve u HD na eon I D3 D3 mini a ne ova dva ukrajinska kanala debilizam na nivou I kakav je status sa axn kanalima I axn now izgleda da je united grupa odustala od axn Brend kanala I kataloga sto ne ubaci sbb footbol 1 footbool 2 footbool 3 sportske kanale iz Ukrajine ako Im je do kanala iz Ukrajine

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno