TeleSrbija

Ne propustite ovu promociju, jer uz vrhunski Xiaomi telefon dobijate sjajne poklone i 5000 dinara popusta uz BOX 4!

Odaberite Redmi 12 4G, Redmi Note 12 4G telefon u periodu promocije, od 16. oktobra do 12. novembra 2023 i na poklon dobijate vrhunsku Xiaomi pametnu kameru C300 zahvaljujući kojoj ćete u svakom trenutku, sa bilo kog mesta moći da pratite dešavanja u vašem domu ili kancelariji.

I to nije sve! Ukoliko odaberete Redmi Note 12 Pro 4G, Redmi Note 12 Pro 5G i Redmi Note 12 Pro+ 5G možete da uživate u izvanrednim performansama, brzini i snazi procesora, impresivnoj kameri koja će vaše trenutke učiniti veličanstvenim, a na poklon dobijate Xiaomi Smart Air Fryer 3.5L fritezu, za pripremu zdrave i ukusne hrane.

Kupovinom u periodu promocije, od 16. oktobra do 12. novembra 2023, i registracijom na  Xiaomi stranici najkasnije do 19. novembra 2023. stičete pravo na jedan od ovih vrednih poklona, u skladu sa pravilima promocije.

Xiaomi nagrađuje vašu vernost neverovatnim poklonima, a mi vam poklanjamo 5.000 dinara popusta na odabrani telefon ukoliko se odlučite za jedan od BOX 4 paketa.

Detalje pogledajte na sajtu operatora.

1
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno