TeleSrbija

Za sve ljubitelje NBA košarke, Denver Nagetsa i Nikole Jokića, imamo super vest!

Novu NBA 2023/24 sezonu, koja počinje 24. oktobra, možete da pratite po neverovatno niskoj ceni od samo 599,99 dinara mesečno, prvih 6 meseci, uz Max League Pass paket!

Uživate u spektakularnim NBA mečevima, koji počinju uzbudljivim obračunom Golden Stejt Voriorsa i Finiks Sansa, dok će se Denver Nagetsi po prvi put u svojoj istoriji suočiti sa novim izazovom, odbranom šampionskog prstena!

Šampioni odbranu svoje titule započinju na svom terenu, protiv Lebronovih Los Anđeles Lejkersa.

Ne propustite nijednu utakmicu vašeg omiljenog NBA tima, igrača i ispratite uživo svaki detalj uz Max League Pass paket.

Ova sjajna pogodnost se odnosi i na sve nove kao i postojeće korisnike BOX 4 paketa, kao i Soko tarifa, tokom trajanja NBA sezone 2023/2024. godine.

Najbolja košarka na svetu očekuje vas u mts-u uz NBA League Pass paket! Aktivirajte svoj paket danas putem Moj mts portala ili Moj mts aplikacije!

Detalji o promociji dostupni su na sajtu operatora.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno