← Povratak na izbor operatora

Recenzije mobilnog operatora MTS

Pročitajte utiske i recenzije korisnika mobilnog operatora MTS. Informišite se o radu usluga ovog operatora pre nego što zaključite ugovor! Ako ste korisnik usluga kod MTS, podelite Vaše mišljenje kroz formular na stranici!

Operator MTS (Telekom Srbija) pruža usluge mobilne telefonije u Srbiji od 1998. godine. U ponudi ima usluge prepaid i postpaid mobilne telefonije, kao i mobilnog Interneta. Osim navedenog, operator pruža i broadband usluge. Već četiri godine zaredom MTS od RATEL-a dobija nagradu najbolje mobilne mreže.

Čitate utiske za mobilne usluge operatora MTS. Kliknite ovde za broadband (fiksne usluge)!


Prosečna ocena

Prosečna ocena ovog operatora je 2.8/5, zasnovano na 21 utisak/a.

Opšti utisak

2.8/5  (21 utisak/a)

Cena usluga

2.8/5  (21 utisak/a)

Kvalitet poziva

3/5  (14 utisak/a)

Brzina Interneta

3.1/5  (21 utisak/a)

Roming

2.4/5  (14 utisak/a)

Korisnička podrška

2.7/5  (21 utisak/a)

Ponuda mobilnih uređaja

2.7/5  (14 utisak/a)

Dodajte Vaš utisak

Vaše ime
 

Odaberite ocenu od 1 do 5 po svakom kriterijumu. Ne morate oceniti operatora po svakom kriterijumu. Ocena 1 je najlošija a ocena 5 najbolja.

Opšti utisak
×
Cena usluga
×
Kvalitet poziva
×
Brzina Interneta
×
Roming
×
Korisnička podrška
×
Ponuda mobilnih uređaja
×
 
Vaš komentar

Komentari korisnika

Katarina

Želim da kažem da ovaj lopovski provider ne dostavi račune i onda na naše javljanje oni nas nateraju da platimo nešto što nije naša krivica već njihova. Lopovi teški.

Anonimno

Televizor se upali i stoje svi kanali ali slika je crna, slali smo imejl najmanje 3 pita i nista se popravlja vec nedelju ipo dana

Vronka Smit

Cetvrti dan nemamo internet ni iris tv, nista se ne cini. Automat samo kaze da je prijavljen kvar i da ce otkloniti, kada? Pa ko zna posto je subota i nedelja bas ih briga.

Dalibor

Razocaravajuci. Kao visedecenijski korisnik moram da idem u poslovnicu kako bih prosirio uskugu. Za obnovu ugovora se natezu za 100 din da bi mi tiho "uvalili" neku dodatnu uslugu koja se dodatno placa tako da sve ispadne skuplje. Novi korinik dobija pola ugovora za 1 din. Tako da oprez.

Relja Blagojević

Ja ne znam da li sam u životu svom video gori internet. Plaćamo za 100 MB/s download, a dobijam oko 45 KB/s sa ŽIČNIM ETHERNET internetom. Ne bih preporučio ni najgorem neprijatelju, a ne daj Bože poznaniku.

Marko

Ukrali su mi 600 dinara kredita navodno se zahtev za obnovu promocije nije obnovio iako sam imao kredit.Cista prevara!!!!Brzina interneta ocajna!!!Tv kanali su skoro svi zakljucani !!Jedan dan mogu da gledam a drugi dan vec zakljucano!!!Pored lose brzine interneta desavaju se i ceste smetnje!!!Ako birate operatera nikako MTS!!!!!Mozda jednog dana poprave uslugu!!!Operateri su prijatni ali vam ne pomazu nikako!!!!

Vladimir

najveci prevaranti od svih operatora, najgora vrsta usluge, vidi se da su njihovim agentima isprali mozak ljudi iz mendadzmenta, ponasaju se kao sekta. Za bilo koji oziljniji problem reklamacije mogu da traju mesecima, uvek se resava u korist Telekom sekte. Nemaju moderan sistem vodjenja reklamacija i pristup resavanja istih, gomila nesposobnih i nepismenih kadrova sede po kancelarijama i ceka penziju...

Milan

Generalno imaju mnogo bolji signal, pokrivenost i kvalitet mreze u delu gde zivim i po iskustvu prijatelja i poznanika. Brzine interneta na mobilnoj mrezi su mnogo bolje nego kod konkurencije, dok je ponuda kanala na IPTV-u ocajna zbog monopola i prepucavanja sa SBB-om. Stava sam da svi korisnici moraju imati dostupnu infrastrukturu koja ce biti nezavisna, i da sami biraju provajdera sa ponudom koja im odgovara. Takodje, svaki korisnik mora imati mogucnost kupovine paketa sa SVIM kanalima preko svakog operatera i da na taj nacin kreira sta zeli da gleda SLOBODNO, po uzoru na EU i provajdere tamo!

Anonimno

Nosu korektni za stare korisnike kojima nude neki "smešan" popust dok novim korisnicima daju 12 meseci po 1 dinar, umesto obrnuto!!!

VL

Iskreno, zadovoljan sam Telekomom.

Дале

Стварно су најбољи тренутно!

Viktor

Od početka kod njih, zadovoljan

Jovan

Agresivna kampanja da pređem na još neke njihove usluge, zbog čega dobijaju lošiju ocenu globalno. Nemam kanale putem postpaid usluge (TV go), LTE brzina interneta u mestu iz kog dolazim je solidna, ali može i mora bolje, prisutno je zagušenje. Kvalitet poziva OK, ponuda telefona preko operatera solidna.


×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno