← Povratak na izbor operatora

Recenzije broadband operatora Orion Telekom

Pročitajte utiske i recenzije korisnika broadband operatora Orion Telekom. Informišite se o radu usluga ovog operatora pre nego što zaključite ugovor! Ako ste korisnik usluga kod Orion Telekom, podelite Vaše mišljenje kroz formular na stranici!


Prosečna ocena

Prosečna ocena ovog operatora je 2.1/5, zasnovano na 35 utisak/a.

Opšti utisak

1.9/5  (31 utisak/a)

Cena usluga

2/5  (31 utisak/a)

Brzina Interneta

2.4/5  (34 utisak/a)

Ponuda kanala

2.2/5  (28 utisak/a)

Korisnička podrška

1.8/5  (32 utisak/a)

Dodajte Vaš utisak

Vaše ime
 

Odaberite ocenu od 1 do 5 po svakom kriterijumu. Ne morate oceniti operatora po svakom kriterijumu. Ocena 1 je najlošija a ocena 5 najbolja.

Opšti utisak
×
Cena usluga
×
Brzina Interneta
×
Ponuda kanala
×
Korisnička podrška
×
 
Vaš komentar

Komentari korisnika

Tanja Belincevic

Da ima nula bila bi nula

BOSS

Zadovoljan uslugama i brzinom zaposlenih. Tehnička podrška ili kako je neki zovu korisnički servis je odličan. Javljaju se po drugom zvonu ili ti odmah. Devojka sa kojom sam se čuo i dogovorio usluge paketa kao i montažu je predivna. Što se tiče interneta odličan, ne koči, optika 5G. Što se tiče kanala top. Preko 120 kanala koji se mogu premotavati 7 dana u nazad. Sto je totalno u redu. Sve u svemu ocena ne 5 nego 10. Ovi ljudi znaju šta rade. Znaju svoj posao. I hvala im na tome. Što se tiče ugovora i razgovora,sve je ispoštovano. Što se kaže,što u izlogu to i u radnji. Ovo je odlican paket.
PS. Bio sam u SBB,i NIKAD VISE.

Astro

Izbegavati. Lažu i kradu.

Anonimno

Namamili su me sa ponudom o besplatnom intenetu prvih 12 meseci. Zatim su mi stavili neku antenu na krov. Kanali su katastroha rezolucija, premotanje uglavnom nije moguce za vecinu kanala, internet je ok.

Medjutim, kada sam ih nazvao da raskinemo ugovor, NAMERNO su razvukli raskidanje jos 3 meseca odnosno oteli mi oko 100e. Medjutim, to nije kraj, kada sam im vratio opremu, tvrdili su da fali jedan modem - koji je inace katastofa, ne vredi ni 100din. Posle toga mi je stigla opomena od IZVRSITELJA koju sam morao da platim, 9670din jer nisam vratio modem !???

U svakom slucaju, pokusacu da ih tuzim da skinu antenu sa krova, jer ne zele, ili cu je sam skinuti.

Orion je katastrofa, nazalost ne posotji ocena NULA a zasluzuju jos gore.

OTELI SU MI 200e !!!

Angela

Ja sam zadovoljna..

Nis

Mnogo lose iskustvo sto se tice resavanja problema sa internetom i televizijom. Vec nedelju dana imamo problem, bila je ekipa zamenili ruter i nisu resili problem. Inertnet prespor, odemo u drugu sobu ne hvata wifi, televizija koci, gubi se, a internet nam treba zbog posla. Kad se pozove korisnicka podrska, ne mogu nista da rese, ne znaju nista, kao bice za nedelju do dve reseno, neljubazni su, prave se blesavi, prebacuju loptu sa jednog na drugog,a naplatice punu cenu usluge za mesec. Bas smo razocarani.

Gojko

Prvo sam bio skeptican ali definitivno best-buy u Srbiji. Odlican opticki internet za gejming za daleko manje pare. Ping mi ne prelazi 20ms.

Darko

Dao bih nulu da može.

Sretenovic Ljiljana

Grozno iskustvo sa Orionom iako smo da uveli pre dve nedelje. Tacnije 26.02.2023.
Uzas!

Anonimno

Jedan od zaista najboljih provajdera. Zasto? Uvek i na vreme su mi resavali sve tehnicke probleme, za razliku od Sueprnove gde sam cekao i po mesec dana da se neko smiluje da izadje na teren. Usluga je fenomenalna, a internet je zaista brz. 1000 down i 1000 up nema niko samo Orion.

brzina interneta

orion telekom
pancevo

Vranjanac

Laž i prevara jedno u opisu ugovora a drugo dobijate tj ništa ne dobijate ne mogu svi kanali da se premotavaju a plaćate najskuplji paket, neljubazni i bezobrazni ostave vas na čekanju i prekinu vezu. Internet katastrofa za televiziju da ne pričam. Za izbegavanje u što širem krugu.

brzina interneta

orion telekom
pancevo

Anonimno

Učestali prekidi interneta

Luka

Najgori mogući u Evropi. ORION telekom.. Ko vidi ovo nikako sa njima potpisati ugovor

σκορπιός

U >20 godina korišćenja povoljnosti sklapanjem ugoornih obaveza kod raznih operatera Oron mi je prvi i jedini operater koji je u toku važenja ugovorne obaveze podigao cenu usluge u ugovorenom paketu.
Obaveštenje unapred - nope
Ponuda za raskid ugovora usled promene uslova - nope
Izvinjenje - nope.
Dno dna.

Anonimno

Najgori

Anonimno

Nemam TV preko njih. Imam opticki internet i brzina je OK kad interneta ima. Problem je sto svaki put kad padne kisa internet nestane, a tehnicka podrska ima radno vreme od do. Znaci, nemate tehnicku podrsku 24/7. Danas je subota, pala je kisa posle 21h i sad mogu da se slikam do sutra u 10 jer niti mogu kome da prijavim kvar, niti ima koga da to popravi. Generalno sam zadovoljna, ali je na moju ocenu u velikoj meri uticala nedostupnost tehnicke podrske.

Anonimno

ovo je jedan od najgorih internet u istoriji ja ne razumem uvek kada igram bilo sta mora da bude go k***c

Anonimno

Najgora usluga.Sretno bez mene

Pusta obećanja

Definitivno najgori operater, od obećanog polovina nije ispunjena.
Za 6 meseci korišćenja 5 puta sam ostajao bez programa, slike. Dok je trajao probni period prvih mesec dana nije bilo problema, nakon mesec dana problemi su sve učestaliji.
Slika je lošija od prethodnog operatera i svima bih preporučio da razmisle pre uvođenja oriona.
Kada bih mogao da ocenim 0 tu ocenu bih obeležio.

Anonimno

Nelegalna lopovska firma a niko im ništa ne moze. Sto dalje od njih.

Filip

Ja sam dva puta bio ozbiljno prevaren od strane ove kompanije. Prvo povecali su cenu usluga a da nikoga nisu obavestili a kada sam saznao posle par meseci rekli su da je to zastarelo i da sada ne mogu da prekinem uslugu. Kada je i nakon svega istekla ugovorna obaveza nisu mi dozvolili da raskinem ugovor cak i ako sam na vreme poslao zahtev za raskid u formi maila, nego su nastavili da mi naplacuju i trazili potpuno bespravnu papirilogiju i i to naravno nesto sto samo oni poseduju da bi navodno zakljucili ugovor. Ali hteo bi da zakljucim i da je internet jako slabog kavliteta bio, korinicka podrska u trenutku kada sam zatrazio preselje je interneta ili zamenu usluge za skuplju cak, dobro je da nisam bio opsovan od strane operaterke. Sve u svemu po meni prevara.

Anonimno

Lopovi. Sklopila sam ugovornu obavezu na 24 meseca i kao ta cena je tokom cele ugovorne obaveze. Danas dobijem poruku za stanje u prethodnom mesecu i ono je 150 din veće. Prvi put mi se dešava da u toku ugovorne obaveze neko poveća cene usluga, a da pritom ne obavesti prethodno. Tako da nemojte se prevariti da će cena koja stoji na sajtu sa popustom sa napomenom važenja tokom cele ugovorne obaveze zaista ostati!!!

Anonimno

super su

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno