TeleSrbija

Kompanija SBB povećala je cenu EON „Porodični” mini paketa van mreže, sa 499 din, na 799 din mesečno. Ovo predstavlja praktično dupliranje cene paketa.

Podsećamo, EON Porodični paket je dostupan po prepaid modelu, uz kupovinu EON Smart Box-a za 6495 dinara, ili bez kupovine STB-a, korišćenjem putem Smart TV aplikacije, web sajta ili mobilne aplikacije za Android ili iOS.

U okviru EON „Porodični” paketa dostupna su 15 TV kanala, i to: N1, Nova S, Grand, Grand 2, Shoppster, Cinemania, IDJ TV, Pikaboo, Vavoom, B92, Brainz TV, Lov i ribolov, Pink, Happy, Prva.

Paketi „EON van mreže” dostupni su korisnicima svih operatora na teritoriji Republike Srbije, a plaćanje se realizuje platnom karticom preko Moj EON portala.

Nova cena se primenjuje za sve korisnike od trenutka objavljivanja na sajtu EON.tv.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno