Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

TeleSrbija je brend od poverenja koji je u prethodne dve godina izrastao u jedinstven i pouzdan izvor informacija u vezi sa tržištem telekomunikacija u Srbiji i regionu!

U želji da izađemo u susret našim čitaocima koji ne žele da vide reklame na portalu TeleSrbija, a u nameri da zadržimo izvor prihoda kojim finansiramo naš rad i dalje unapređenje kvaliteta sadržaja, alata i funkcionalnosti koje nudimo na portalu, od danas smo otvorili Patreon nalog i omogućili našim čitaocima da se pretplate!

Na naš Patreon se možete pretplatiti sa bilo kojim iznosom, a minimum za pretplatu je USD $1,00, što približno iznosi 106 dinara.

Platforma Patreon podržava plaćanje putem platnih kartica VISA i MasterCard, kao i putem PayPal naloga.

Pretplaćivanjem na naš Patreon nalog, direktno ćete podržati naš rad i pomoći nam da dalje unapređujemo kvalitet portala i tekstova, angažujemo dodatne novinare, unapredimo resurse, i dobijemo pristup ekskluzivnim događajima i tehnologijama!

Vaši podaci su bezbedni, a portal TeleSrbija ne dobija pristup vašim podacima osim ključa pretplate ukoliko ste pretplaćeni na naš nalog.

Nakon što se pretplatite na Patreon-u, možete se ulogovati sa Vašim Patreon nalogom na portal TeleSrbija i tako ostvariti pristup bez reklama!

Link za prijavu i detalje možete pročitati na ovoj stranici.

Become a Patron

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
0
❤️
0
👍
1
😲
0
😢
3
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno