← Povratak na izbor operatora

Recenzije mobilnog operatora Yettel

Pročitajte utiske i recenzije korisnika mobilnog operatora Yettel. Informišite se o radu usluga ovog operatora pre nego što zaključite ugovor! Ako ste korisnik usluga kod Yettel, podelite Vaše mišljenje kroz formular na stranici!

Naslednik "Mobtel"-a, i prvi pružaoc usluga mobilnih telekomunikacija u Srbiji od 1994. godine, Yettel sada posluje kao deo PPF Telco Grupe i predstavlja drugog po veličini mobilnog operatora u Srbiji. Od 2018. godine više ne posluje kao deo Telenor grupe, a od 2022. godine posluje kao Yettel u Srbiji (kao i Mađarskoj i Bugarskoj). Operator pruža usluge prepaid i postpaid mobilne telefonije, kao i mobilnog Interneta, a putem Telekomove optičke infrastrukture nudi i broadband usluge "Hipernet". Yettel intenzivno ulaže u ESG ciljeve na nivou PPF grupe, podržavajući recikliranje elektronskog otpada, i ekskluzivnom upotrebom električne energije iz obnovljivih izvora, o čemu imaju sertifikat Elektroprivrede Srbije.

Čitate utiske za mobilne usluge operatora Yettel. Kliknite ovde za broadband (fiksne usluge)!


Prosečna ocena

Prosečna ocena ovog operatora je 2.1/5, zasnovano na 49 utisak/a.

Opšti utisak

2/5  (48 utisak/a)

Cena usluga

2.2/5  (46 utisak/a)

Kvalitet poziva

2.1/5  (38 utisak/a)

Brzina Interneta

2.2/5  (45 utisak/a)

Roming

1.8/5  (37 utisak/a)

Korisnička podrška

2.1/5  (47 utisak/a)

Ponuda mobilnih uređaja

2/5  (37 utisak/a)

Dodajte Vaš utisak

Vaše ime
 

Odaberite ocenu od 1 do 5 po svakom kriterijumu. Ne morate oceniti operatora po svakom kriterijumu. Ocena 1 je najlošija a ocena 5 najbolja.

Opšti utisak
×
Cena usluga
×
Kvalitet poziva
×
Brzina Interneta
×
Roming
×
Korisnička podrška
×
Ponuda mobilnih uređaja
×
 
Vaš komentar

Komentari korisnika

Anonimno

Najlepse se zahvaljujemo Milosu i njegovoj koleginici iz Delta siti poslovnice na profesionalnosti i ljubaznosti.
Ima nade.
Beograd,24.05.2023

Sonja i Zoran

Anonimno

Uglavnom varaju ljude. Ne ispunjuju ugovorne obaveze. Najgori operater ubedljivo u Srbiji.

Da završim ugovor i da bežim.

Dejan

Wifi na 2.4 gh je prava smejurija. Pokazuje neku brzinu koja nema pojma. Jedan običan video razgovor ne možeš da obaviš. Sramota.

Nikola Kalicanin

Televizija je katastrofa
Preporučujem što dalje od yettel-a da vam život bude bolji

Ivona

Od kada ste preuzeli od Telenora ubedljivo ste postali najgori. Jacina signala 0. U centeu grada mereza pada o periferiji vec i da ne pricamo. Nekada najbolja danas najgora. Uskoro cemo se rastati posto vam jw kvalitet obicnog signala los. Ata mi placamo. Vise od 15 god. Sam korisnik Telenora i bilo je ave ok do pojave vas

Anonimno

Tarifni dodatak DODAJ MEĐUNARODNE POZIVE po ceni od 5.9 RSD - Pozovem kolegu u Bosnu, 13 min naplate 470 RSD, jer nigde u dodatku ne piše da su pozivi ka Bosni 21 RSD, piše samo da su 5.9. Nije dovoljno ni 21, pa dodaju na to jos 200 dinara. Šteta što nema recenzija od 0 zvezdica.

Anonimno

Good

Anonimno

na žalost nema mogućnost za nula zvezde

Anonimno

Imala sam divno iskustvo da momcima iz Yettela,pa moram javno da iznesem!
Prvo sa divnim Gavrilom Ilićem iz Niša!Hvala,Gavrilo!
Drugo,sa momcima koji su došli na instalaciju!Pažljivi,nasmejani,duhoviti,brzi...na zalost,ne znam imena!Ali!Instalacija Yettela u ul.4.Kraljevački bataljon 11b,st.30,4 marta,u 12h!
Treće,sa momcima iz Call centra,25 aprila!Ujutru,oko 9h.Marko,i momak čijeg imena se ne sećam,na zalost!
I preostaje da budem zadovoljna mrežom i Internetom pa da zaokružimo celinu!hvala,pre svega Gavrilu Iliću iz Niša,i ostalima!LJILJANA.

Korisnik

Tv i internet, tuga jad i čemer! Nije prosao ni ceo mesec, zaista ne znam kako cemo izdrzati dve godine da svako paljenje tv po pola sata na ekranu pise hipernet!

Buduci bivsi korisnik

Imam paket koji podrazumeva neogranicene pozive i poruke, ali su mi se javili neki dodatni troskovi. Posle razgovora sa operatetom sam saznala da "ako mi se ne kaze da su pozivi besplatni, oni se naplacuju"!!!! Ocekivala sam da kao i do sad budem obavestena o dodatnim troskovima!!!
Istice mi uskoro ugovor pa cu tako srecom jos malo trpeti njihova nova prabila.

Buduci bivsi korisnik

Korisnik

Tv i internet, tuga jad i čemer! Nije prosao ni ceo mesec, zaista ne znam kako cemo izdrzati dve godine da svako paljenje tv po pola sata na ekranu pise hipernet!

Anonimno

Do danas super saradnja nekoliko brojeva u yettelu i net i razliciti paketi .. ali izgleda da su presli na politiku otmi samo sto vise mozes .. osoblje u poslovnici Obrenovac bezobrazno daje lazne informacije.pazite samo odgovor .. "izgubili su paket pripejd kartica i zato ne mogu da izdaju istu nece centrala da im posalje druge " a sedam dana zavlace te danas te sutra (inace prelazak sa druge mreze na pripejd je u pitanju)...nece da sklope ugovor bez obaveze po ceni paketa koja je istaknuta u poslovnici ... kako koji broj bude isticao gasim i prelazim kod drugog operatera ..

Mihajlo D.

Internet,Televizija su jako LOŠI!!! OPERATERI se ne javlaju na pozivni broj 0639000 jako loše neočekivano NEPREPORUCUJEM NIKOME Yettel.
Svakodnevno zastaje televizija i internet i niko nereaguje a naplata je VELIKA!

Bivsi zettel korisnik

Prosto i jednostavno razlika izmedju Telenora i YETTEL-a je kao recimo mercedes koji bi proizveli Kinezi (treba praviti razliku "prizvedeno u kini" i kineska kopija brenda- "proizveli kinezi") i mercedes koji su prizveli Nemci......
Odnos prema klijentima vrlo nefer...uzeo sam cerkici TOTAL 20 i odmah sutradan kada sam otisao da uzmem za sebe bio je 50% jeftiniji...i sad zamislite ironiju ..klijenti koji 2 godine placaju duplovise od ovih koji za samo jedan dan rezlike placaju 50% manje (kazu akcija.... akcija bez najave ) osecam se kao ovca.
Operateri iskreno ima odlicnih, a ima i onih koji daju utisak da pojma nemaju o cemu se tu radi kao da su pali sa neba....
Sve u svemu nefer odnos prema klijentima, u nekim delovima (mislim na urbanu sredinu) pokrivenost odlicna, a negde katastrofa.
Ako putujete na Kosovo zaboravite na YETTEL... moja supruga je sa Kosova i nosi broj drugog operatera kada putuje na Sever Kosova..... YETTEL od Jarinja nema signala...
Ova kompanija zivi na reputaciji Telenora....inace po meni je daleko ispod konkurencije...

Bivsi zettel korisnik

YETTEL je jedina kompanija na svetu koja npr. danas potpise ugovore sa klijentima po istaknutim cenama paketa, a vec sutra napravi nekakv popust od 50% i imate situaciju da recimo da sam cerki uzeo TOTAL 20 , a bukvalno sutradan sam za sebe uzeo isti paket 50 % jrftinije.... dakle ironija. Call centar katastrofa... ima zaista ozbiljnih operatera, a ima i bukvalno kao da su pali sa neba (ti su naj arognatniji) , nailazio sam da za istu stvar operateri daju razlicite informacije. Stekao sam utisak da im je klijent nimalo bitan, a kao da bi novac otimali kada bi mogli. Sto se tice hiperneta nisam koristio....ali koleginica na poslu se zali da internet ima ceste prekide i da posle nekoliko prijavi smetnji josuvek joj nisu resili problem...

Anonimno

Prodavci u prodavnicama su prevaranti. Prosto je nemoguce da ne znaju da daju informacije o tarifama. Hteo sam da kupim karticu sa internetom od nekoliko gigabajta. Secam se od ranije da su postojali paketi od 5GB koji vaze 7 dana. Prodavacica mi je rekla da imaju ponudu od 50GB koja vazi neograniceno dok se ne potrosi ta kolicina saobracaja. Medjutim kad sam stavio karticu, prijavio se i otisao na sajt da pogledam informacije, tamo je stajalo da internet vazi samo 30 dana.
Najmanje sto mogu da kazem je da sam veoma besan zbog ovako laznih informacija. Zasigurno bih uzeo tu karticu i da sam znao da je rok samo 30 dana, ali mrzim kad me neko obmanjuje zarad ciste prevare

Bojan

Ako ovo neko cita
Bice mi jako drago
Yettel je ozbiljna prevara
Dok je bio telenor to je bilo ok
Sada je to klasicna prevara
Samo da se unisti konkurencija
Ja sam korisnik hipernet tv
Ja u zivotu nisam imao slabiju kablovsku
Signal los
Stalno puca
Aplikacija uzas
Spora
Nepregledna
Sve ukupno katastofa
Ako nisam barem 15x zvao da se zalim nisam ni manje
Problem imam i dalje
Ne preporucujem nikome
Nemoj da se dati prevariti
Uzas uzas uzas

Milan Marinkovic

Imao sam kucni net. Neverovatno je da se postojecim korisnicima bez najave produzi ugovor sa uduplanom cenom. Kazu nije moguce opet dobiti po starim uslovima... Kad sam raskinuo ugovor, gle cuda! Racun i dalje stize, jos sa kamatama! U poslovnici kazu nemamo mi to u sistemu... Sramota. Sad sam na reklamacijama a ako treba ici cu na sud samo iz principa. Ni slucajno u Yettel mrezi.

Anonimno

KEŠ NAD KRŠEVIMA. LOPOVI!!!

Anonimno

KEŠ NAD KRŠEVIMA. LOPOVI!!!

Anonimno

KRŠ NAD KRŠEVIMA. LOPOVI!!!

Ništa

Ništa

Anonimno

Da mogu nulu da vam dam. Sreca pa sam pripejd korisnik. Skinulo mi je 200 din kredita za 200 MB. U poruci pise jedno kad se posalje da se uplati promocija izadje drugo. Ne vezujte se ugovornom obavezom za lopove samo pripejd ako bas morate. A za ovu promociju 250mb za 200 din iako u poruci pise nesto drugo ostavljam vam receniziju. Koristim ovaj lopovluk od mreze jer mi je povezan broj sa nekim aplikacijama. Zbog toga od sad na dalje ulacujem kredit za odrzavanje kartice i toliko. .|.

Anonimno

Znači gamad korporacijska klasična, nemam reči, gledaju samo kako da te prevare da uzmeš neki ugovor nudeći neke lepe stvari koje su zapravo krš. U Lazarevcu je mreža raspad, pogotovo u zgradama koje imaju iole bolju izolaciju, piši propalo, 4g mreža ne prolazi, signal loš prejadan, internet puca.(imam i telefonski i home paket modem. Počeli su za petak da reklamiraju druge nudeći ti popuste kod njih, samo da se potroši još para. Zoveš tražiš kumiš za drugi modem i bilo šta, zabole ih apsolutno. Jadno, bedno tužno konzumerističko, kapitalističko sranje.

Anonimno

Znači gamad korporacijska klasična, nemam reči, gledaju samo kako da te prevare da uzmeš neki ugovor nudeći neke lepe stvari koje su zapravo krš. U Lazarevcu je mreža raspad, pogotovo u zgradama koje imaju iole bolju izolaciju, piši propalo, 4g mreža ne prolazi, signal loš prejadan, internet puca.(imam i telefonski i home paket modem. Počeli su za petak da reklamiraju druge nudeći ti popuste kod njih, samo da se potroši još para. Zoveš tražiš kumiš za drugi modem i bilo šta, zabole ih apsolutno. Jadno, bedno tužno konzumerističko, kapitalističko sranje.

Anonimno

Znači gamad korporacijska klasična, nemam reči, gledaju samo kako da te prevare da uzmeš neki ugovor nudeći neke lepe stvari koje su zapravo krš. U Lazarevcu je mreža raspad, pogotovo u zgradama koje imaju iole bolju izolaciju, piši propalo, 4g mreža ne prolazi, signal loš prejadan, internet puca.(imam i telefonski i home paket modem. Počeli su za petak da reklamiraju druge nudeći ti popuste kod njih, samo da se potroši još para. Zoveš tražiš kumiš za drugi modem i bilo šta, zabole ih apsolutno. Jadno, bedno tužno konzumerističko, kapitalističko sranje.

Pera

Najskuplji ali zato i najkorektniji

Stefan T

Na dobrom su putu da unište reputaciju koju je Telenor stekao nakon kupovine Mobtela, preskupi, a kvalitet usluga pada ...

Andrija

Užas! Preskupi, korisnička podrška očajna, radnici u poslovnicama neupućeni!

Vesna

Korisniča podrška je uvek strpljiva i spremna da vam da iscrpne odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice. Ja ne znam da li sam ikad bila nezadovoljna telenorom (yettelom), čak i kada sam bila u inostranstvu, pa sam odlučila da ne prihvatim roaming paket, a pošto mi je trebalo ipak da zovem par puta, očekivala sam da će da mi stigne astronomski račun (jer je moj suprug imao loše iskustvo sa jednim drugim našim provajderom, gde je za nekoliko dana u inostranstvu platio 800 evra!!), medjutim iznenadila sam se koliko je beznačajno bio uvećan račun za taj mesec...
Uvek korektni i fer, ako trebate raskinuti neki ugovor, jer vam recimo više ne odgovara, spremni na saradnju, uključenje na reč, dodatne usluge itd, a za razliku od drugih provajdera, uvek ih dobiješ, iako ponekad moraš malo duže da čekaš.
Danas me je oduševila ANA, svojim znanjem, odnosno poznavanjem svih kategorija i odgovorila mi je na svaku nedoumicu iz raznih oblasti, oko ugovora itd.
Svaka čast i hvala.

Milan

Lošija pokrivenost u odnosu na mts, brzina Interneta varira, korisnička podrška u potpunosti raznolika od toga da vas otkače i da ne znaju ni šta ste ih pitali, do toga da se kolega izvinjava zbog prethodnog koji je bio totalno neupućen. Cene na sajtu ne odgovaraju stvarnim, gde je jedan Motorola telefon na sajtu bio sa jednom cenom (jeftinijom) ali kad odete u poslovnicu da ga uzmete, prodavac se izvinjava i govori da se radi o greški za koju znaju već 2 dana, da im ljudi konstantno dolaze i da nikako da isprave na sajtu. Lokalna gvožđara možda, ali IT kompanija da danima ima pogrešne cene na sajtu, nikako. U nekim momentima i situacijama skroz neozbiljna i neprofesionalna firma.

Aleksandar

Mora bolje

Nerealne ocene

Nerealne pohvale, nisu ni prosek. Ali Srbi...

Miki

Uvek moze bolje


×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno