TeleSrbija

Korisnici Supernove na optičkoj infrastrukturi su jako dugo bili nezadovoljni činjenicom da im operator ne dozvoljava da pristupe web interfejsu modema kako bi promenili čak i najtrivijalnija podešavanja kao što su naziv WiFi mreže.

Želeli smo da obradujemo napredne korisnike koji žele da sami podešavaju svoj ONT ruter, zbog čega objavljujemo lozinku za ZTE F660 i F680 ONT koji koristi Telekom za MTS GPON i Supernovu.

  • Username: admin
  • Password: zt3f66o

ili

  • Username: admin
  • Password: zt3f68o

Kao i uvek, budite pažljivi šta podešavate, pravite backup konfiguracije pre nego što bilo šta menjate, i ne dirajte ono što ne razumete! Portal TeleSrbija nije odgovaran za bilo kakvu eventualnu štetu ili posledice koje mogu proizaći od Vaše upotrebe navedenih kredencijala za pristup.

1
❤️
2
👍
0
😲
0
😢
4
😠
1

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

2 komentara

Goran
Username:
superadmin

Password:
r0[+$Qz@5g4pIB6Xd3T,

Bas tako kako pise sa sve zarezom :)
Jocke
Pozdrav, ranije je bila jos jedna kombinacija username-a i passworda, jel mozete proslediti na mejl tu kombinaciju nisam je zapisao i sad imam problem sa pristupom..

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno