Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Korisnici Supernove na optičkoj infrastrukturi su jako dugo bili nezadovoljni činjenicom da im operator ne dozvoljava da pristupe web interfejsu modema kako bi promenili čak i najtrivijalnija podešavanja kao što su naziv WiFi mreže.

Želeli smo da obradujemo napredne korisnike koji žele da sami podešavaju svoj ONT ruter, zbog čega objavljujemo lozinku za ZTE F660 i F680 ONT koji koristi Supernova.

Username: superadmin

Password: r0[[email protected],

Važno: Šifra sadrži i zarez na kraju, pažljivo je kopirajte!

Kao i uvek, budite pažljivi šta podešavate, pravite backup konfiguracije pre nego što bilo šta menjate, i ne dirajte ono što ne razumete! Portal TeleSrbija nije odgovaran za bilo kakvu eventualnu štetu ili posledice koje mogu proizaći od Vaše upotrebe navedenih kredencijala za pristup.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

Napišite komentar

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Prati @TeleSrbija

Sviđa mi se

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno