TeleSrbija

Kompanija SBB nastavlja sa digitalizacijom svoje kablovske pristupne mreže, a sada su Požarevac i Kostolac konačno postali osamnaesti i devetnaesti SBB GIGA gradovi u Srbiji, sa potpuno digitalizovanom SBB mrežom.

Ovaj potez nastavlja unapređenje mreže za KDS i širokopojasni pristup Internetu, jer digitalizacija kablovske mreže pre svega donosi kvalitetnije i stabilnije Internet i TV usluge!

Podsećamo, digitalizacija uključuje potpuno gašenje analognog signala na kablovskoj mreži, i promenu ponude u skladu sa cenovnikom za digitalizovana područja.

Na potpuno digitalnoj kablovskoj mreži, korisnicima je u ponudi GIGA dodatak koji brzinu na EON Premium paketu povećava do 1000 Mbps u download smeru, kao i mogućnost da besplatno gledaju sve kanale iz paketa na do 3 televizora, bez obaveze plaćanja mesečne rente ili priključne takse za D3 mini STB.

Korisnicima u GIGA gradovima se automatski, potpuno besplatno i bez potpisivanja nove ugovorne obaveze, povećavaju brzine Interneta u okviru EON paketa:

Paket Stara brzina Nova brzina
EON Light Duo 50/4 Mbps 150/15 Mbps
EON Full Duo 100/8 Mbps 200/20 Mbps
EON Premium Duo 200/12 Mbps 400/40 Mbps
EON Light 75/5 Mbps 200/20 Mbps
EON Full 150/10 Mbps 300/30 Mbps
EON Premium 300/15 Mbps 600/60 Mbps

Korisnicima na starim Duo i Trio paketima, kao i korisnicima Postpaid Internet paketa, brzina će ostati nepromenjena.

Za ostvarivanje brzina iz Premium paketa neophodan je EON Connect modem (modeli Ubee EVW32c ili Technicolor CGA2121). Korisnicima sa Cisco Home Gateway uređajima na EON Full Duo i većim paketima modem će biti besplatno zamenjen.

Celokupno obaveštenje možete pročitati na sajtu operatora SBB.rs

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Marko
Sve je ovo lepo od sbb sta rade I neka ugase analognu ponudu Ali vreme je za nove programe zasto ne ubace lokalne kanale tv kikinda tv pirot tv pi tv banat tv lav vrsac od 2 Marta sbb ne ubacuje nove kanale tu su zatajili bas bas Ili da ubace kino tv Doku tv doma tv Rtl 2 sk 6 sk 10 sk fight u Hd dajte nove programe sbb I kataloge sta ste se uspavali novih programa nema u sbb dajte dizney plus I skyshowtime u eon video klub u sbb dajte sbb vreme je za nove programe I kataloge od 2 Marta ne menjate nista digitalizujete mrezu a lokalnih kanala nema

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno