TeleSrbija

Operator MTS pripremio je posebnu ponudu za sve nove i postojeće korisnike koja traje do kraja decembra, u okviru koje korisniku je na raspolaganju 1000 GB Interneta tokom trajanja ugovorne obaveze po ceni od 2.500 dinara!

Dodatak od 1000 GB („Net 1000 GB“) mogu aktivirati postpejd korisnici Omorika i Soko tarifa po ceni od 2.500 din koju plaćaju jednokratno i
koristiti ga tokom cele UO. Aktivira se preko Moj mts aplikacije/portala ili na *797#. Prvo se troši količina interneta iz tarifnog profila dodeljenog u
okviru mesečne naknade, a zatim iz dodatka 1000 GB. Nepotrošena količina internet saobraćaja iz dodatka 1000 GB prenosi se u naredni mesec i
važi dok se ne utroši, a najkasnije do kraja UO. Prilikom promene tarife ili reugovaranja preostali saobraćaj iz dodatka se ne prenosi.

I ne samo to! Pripejd korisnici mogu aktivirati dodatak po ceni od 3.499 dinara, koji važi 30 dana. Međutim, korisnici ostvaruju mogućnost prenošenja nepotrošenog saobraćaja u sledeći mesec, uplatom kredita od minimum 500 dinara u toku meseca. Saobraćaj se prenosi najviše 11 meseci, odnosno traje ukupno 12 meseci.

Aktivirajte novi pripejd internet dodatak sa 1.000 GB interneta i opušteno surfujete, razmenjujte sadržaje i družite se putem omiljenih društvenih mreža – 30 dana, a možete i duže. Saobraćaj iz pripejd dodatka 1.000 GB možete da koristite ukupno 12 meseci, ili do utroška celokupnog saobraćaja iz dodatka. Svakom uplatom u periodu pre isteka 30 dana od dana aktivacije dodatka, u minimalnom iznosu od 500 dinara, imate mogućnost da preostali saobraćaj iz dodatka prenesete u narednih 30 dana i koristite najduže 11 meseci nakon prve aktivacije, odnosno do utroška dodatka. U slučaju da sledeća uplata nije izvršena pre isteka aktiviranog dodatka 1.000 GB, dodatak će se automatski deaktivirati. 

Takođe je aktivna postojeća promocija 25% popusta na Soko Lite i Soko Max prvih 12 meseci uz UO24, odnosno Omorika 12, Omorika 25 i Omorika 50 po ceni od 1.599 din mesečno prvih 6 meseci uz UO24 i aktivan eRačun.

Sve spomenute promocije važe do 31.12.2022. godine. Nakon aktivacije dodatka, Internet saobraćaj traje do isteka UO za postpaid odnosno 12 meseci za prepaid korisnike. 

Detalji su dostupni na sajtu operatora. (arhivirano ovde)

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Лошми
Питање у вези овог додатка за припејд кориснике. Након иницијалне куповине од 3499дин, у следећих 30 дакле треба уплатити мин. 500дин да ни се овај додатак пренео.

Мене занима да ли се тај уплаћени кредит од 500дин користи за обнову додатка или остаје на рачуну па га можеш искористити за даље трошење?

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno