TeleSrbija

Korisnike sa teritorije i okoline Novog Sada, jutros je na MTS (Telekom Srbija) IPTV platformi dočekao novi iris TV 2.0 interfejs.

U sklopu postepenog puštanja novog interfejsa iris 2.0, na red je došao i Novi Sad.

Primetna je povećana brzina u radi kao i bolja organizacija elektronskog programskog vodiča.

Nova kombinacija tastera na daljinskom upravljaču za dobijanje spiska kanala napravila je pometnju među korisnicima. Prethodno smo tasterima gore/dole pomerali listu kanala, dok je sada potrebno da pritisnemo taster desno, a zatim pomeramo listu kanala. Takođe, pritiskom na desno, pa levo, dobijamo pojedinačne liste u zavisnosti od tipa, tako na primer imamo muzičke, zabavne, filmske, sportske liste.

Komande daljinskog upravljača za MTS iris TV 2.0
Foto: Telekom Srbija

2
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

8 komentara

Petko
Interesuje me zasto nema mogucnosti da sam po svojoj zelji sortiram kanale. Drugo zasto nema kanala od 1 ,sada je od 100 i nije prakticno.
batmannbg
A gde je slika u slici sada???????
olja
Bas me zanima da li neko misli da je ovo novo bolje. Jedva smo i staro naucili.☺
A za vracanje na prethodno gledan program treba koristiti taster na kom su dve strelice u krug - ispod tastera za utisavanje tona.
sofi
ista primjedba kao BOBBY. ne mogu jednim klikom da se vratim na prethodo gledani kanal
Bobby
Пре ове измене сам имао команду на даљинском, са стрелицом уназад, да погледам претходни канал који сам гледао. Сада тога више нема, мада се у неким објашњењима појављује дугме ТВ са стрелицом около, али оно не даје ту функцију. Та стрелица сада отвара мени са леве стране. За мене врло непрактично, пототово код услуге овог оператера када не знам шта могу да гледам, а шта ми се нуди за куповину.
Max
Sad ste ga zamrsili skroz,sta je tu sad bolje.
Nenad
Iris je izuzetno softverski lose uradjen, ic kontrola umesto bluetootha, previse iskoplikovana upotreba pogotovo za starije korisnike, isuvise sitna dugmeta za vazne funkcije, risiveri koji dosta koce i baguju iako rade na utp kablu. Sve u svemu su mnogo losiji od EON a, jedino sto Telekom ima bolju ponudu kanala od Sbb a, mada su Eon risiveri mnogo kvalitetniji i imaju wi-fi konekciju, bolji softver i ne zahtevaju razvlacenje UTP kablova po kuci. Do skora sam bio korisnik Sbb paketa a sada sam presao na Telekom i uopste nisam zadovoljan ni radom opreme ni “ strucnosti” ljudi koji dolaze na reklamacije, vrlo nezainteresovani i bez znanja. Mesec ipo dana nisu mogli da rese prekide u internetu i na kraju sam zvao nekog ko zna da radi posao i on je to resio
Bogoljub Popovic
Čudno je da nema uputstva za one stare set top box uređaje, sa belim daljinskim upravljačem koji još nisu zvanično povučeni iz upotrebe

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno