TeleSrbija

Operator Yettel predstavio je novu Hipernet TV uslugu digitalne televizije koja funkcioniše preko Interneta, bez obzira da li imate Yettel Internet uslugu ili ne (OTT / Over-The-Top princip).

U okviru ponude dostupna su dva TV paketa - Hipernet TV Sport+ i Hipernet TV M. Za korišćenje usluge televizije neophodan je Hipernet STB uređaj, koji se korisniku izdaje besplatno na korišćenje uz ugovornu obavezu od 12 meseci.

Hipernet TV Sport+ paket sadrži X kanala, i košta 1099 dinara mesečno uz eRačun, odnosno 999 dinara mesečno uz eRačun za korisnike Yettel postpaid mobilnog broja čija je mesečna pretplata veća od 1499 dinara.

Hipernet TV M paket sadrži X kanala, i košta 1599 dinara mesečno uz eRačun, odnosno 1399 dinara mesečno uz eRačun za korisnike Yettel postpaid mobilnog broja čija je mesečna pretplata veća od 1499 dinara.

Cene uz papirni račun su veće za 100 dinara mesečno.

Hipernet TV Box

Uz odabrani TV paket korisniku se na korišćenje iznajmljuje Hipernet TV Box po promotivnoj ceni zakupa od 1 dinar mesečno, za vreme trajanja ugovorne obaveze.

Hipernet TV Box svaki televizor pretvara u Smart TV i omogućava mnoštvo naprednih funkcija:

  • Pauziranje programa i premotavanje do 7 dana unazad
  • Korišćenje Android TV aplikacija dostupnih na Google Play prodavnici, uključujući i YouTube, HBO Max i Deezer koje su već preinstalirane na STB-u (Netflix nije podržan i ne može se koristiti)
  • Upotreba STB-a kao konzole za video igre
  • Povezivanje dodatnih uređaja - tastature, miša, eksternog hard diska, USB fleš memorije, SD memorijske kartice, zvučnika ili džojstika
  • Prilagođavanje sadržaja za najmlađe članove porodice uz roditeljske kontrole
  • Pretraga sadržaja po žanrovima (sportski sadržaj je podeljen po ligama i takmičenjima)

Dodatni paketi

Korisnicima su na raspolaganju i dodatni paketi koji proširuju ponudu Hipernet TV usluge.

  • HBO dodatak, po ceni od 499 dinara mesečno, sadrži HBO, HBO 2 i HBO 3 TV kanale
  • Cinemax dodatak, po ceni od 299 dinara mesečno, sadrži Cinemax i Cinemax 2 TV kanale
  • HBO Premium dodatak, po ceni od 799 dinara mesečno, sadrži HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 TV kanale

DOdaci se mogu aktivirati putem Yettel aplikacije, pozivom call centra ili posetom Yettel prodavnice. Dodatak se automatski obnavlja svakog meseca dok se ne prosledi zahtev za deaktivaciju. U mesecu kada korisnik prosledi zahtev za deaktivaciju, dodatak će biti naplaćen u celosti i biće dostupan do kraja meseca.


Usluga je dostupna samo na teritoriji Republike Srbije. Usluga zahteva pristup Internetu minimalne brzine od 5 Mbps po STB uređaju. HD kanali su dostupni gde postoje tehničke mogućnosti. Lista kanala je dostupna na sajtu operatora. Usluga je dostupna isključivo uz ugovornu obavezu od 12 meseci. Ponuda važi do 30.04.2022. godine.

Ponudu Yettel Hipernet TV možete pogledati na sajtu operatora.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
2
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Marko
Posto od utorka uvodimo yetel zanima me da li ce ovaj operater prosiriti ponudu kanala inace razlog uvodjenja yetel je su naravno arena sport kanali jer pored sbb bi imao I arene konacno posto znamo arenin program

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno