TeleSrbija

Svi novi korisnici koji se pretplate na Total TV usluge satelitske televizije, koja je dostupna bilo gde u Srbiji, uz ugovornu obavezu od 24 meseca mogu da gledaju najtraženije TV kanale na dva televizora u kući, uz besplatnu montažu i servisiranje, a ukoliko se odluče za Extra ili Premium paket, ostvaruju promotivne uslove umanjene pretplate, koja iznosi 899 din mesečno prvih 12 meseci - kao i besplatan Pink promo paket narednih 24 meseca.

Na Sport Klub kanalima Total TV korisnici mogu gledati najtraženije sportske sadržaje - Premijer ligu, Bundesligu, Evroligu, Evrokup i druge sportske događaje.

Bilo gde u Srbiji, uz Total TV, korisnici mogu da gledaju najtraženiji TV sadržaj - emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem, Utisak nedelje, Među nama, Balkanskom ulicom, i druge. - na Nova S. Njima su takođe ekskluzivno dostupne utakmice reprezentacije Srbije u fudbalu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022!

Uz ovu Total TV akciju, korisnici mogu na jednom televizoru gledati utakmicu, a na drugom omiljenu TV emisiju, dok na svom mobilnom telefonu mogu bindžovati novu seriju Kljun putem EON mobilne aplikacije.

Ponudu Total TV paketa možete videti na ovom linku. Promocija važi za nove korisnike i traje do 31.10.2021. godine uz ugovor na 24 meseca.

Cena za korisnike Total TV Extra i Premium paketa koji se opredele za jedan TV prijemnik, cena u prvih 12 meseci iznosi 699 dinara mesečno.

Puna cena Extra paketa je 1595 dinara mesečno uz 2 TV prijemnika odnosno 1395 dinara mesečno uz jedan TV prijemnik, a Premium paketa 2095 dinara mesečno uz 2 TV prijemnika odnosno 2295 dinara mesečno uz jedan TV prijemnik.

Cena za korisnike koji odaberu da račun za usluge dobijaju poštom u papirnom obliku je veća za 100 dinara bez obzira na paket, osim u toku trajanja promocije prvih 12 meseci.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno