TeleSrbija

Kompanija Telenor pripremila je za svoje korisnike novu prazničnu promociju u decembru, koja obuhvata popust na mobilne telefone, dodatni popust za reciklažu od minimalno 10.000 dinara, super popuste na svu dodatnu opremu kao i neograničen Internet protok uz Total Data i Total Data+ pakete po neverovatnoj ceni!

Tarifa Total Data koja uključuje neograničen Internet (50 GB po punoj brzini) je dostupna svim novim korisnicima koji potpišu ugovor na 24 meseca, ili postojećim korisnicima uz aneks ugovora na 24 meseca, po ceni od 2799 dinara mesečno, uz aktiviran e-račun. Tarifa Total Data+ uključuje neograničen Internet uz 100 GB po punoj brzini po ceni od 3799 dinara mesečno uz aktiviran e-račun.

Dodatno, korisnici koji se opredele za Total 5, Total 12 i Total 25 tarife, dobijaju neograničen Internet prvih 12 meseci (uz 30 GB po punoj brzini).

Kao i do sada, uz aktivaciju jedne od aplikacija, korisnicima se dodeljuje 10 GB protoka mesečno za tu aplikaciju (osim za ProtecThor).

Sve informacije o aktuelnim tarifnim paketima možete pronaći na sajtu Telenora.

Ukoliko prilikom kupovine telefona uz ugovor, korisnici donesu stari mobilni telefon za reciklažu, ostvariće popust od najmanje 10.000 dinara, u vidu vaučera za reciklažu. Dodatno, cene mobilnih telefona su dodatno snižene, pa se može uštedeti do 20.000 dinara na kupovinu novog mobilnog telefona.

Informacije o prazničnoj promociji za reciklažu možete videti ovde. Celokupna ponuda telefona je dostupna na ovom linku.

Dodatno, u periodu trajanja praznične promocije, cene svih pametnih satova, fitnes narukvica, kao i dodatne opreme, su snižene za 10%, u Telenor prodavnicama. Informacije o promociju su dostupne na ovom linku.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Nema komentara


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno