TeleSrbija

Operator MTS (Telekom Srbija) i Tehnomanija imaju novu promociju u okviru koje novim korisnicima poklanjaju vaučer za kupovinu Samsung televizora, kao i dodatna 2 meseca sa 50% popusta na pretplatu za MTS BOX pretplatu.

Potpisivanjem ugovora za BOX 4 ili Super Plan 4 u okviru kampanje prvih 12 meseci po ceni postpejd traife uključene u paket uz ugovor na 24 meseca, za nove korisnike, od Telekoma dobijate vaučer za kupovinu Samsung TV uređaja u prodavnicama Tehnomanije. Vaučer nije vezan za Vaše ime odnosno može ga iskoristiti i neko drugi (rođaci, prijatelji, itd.)

Detalji promocije dostupni su na sajtu Telekoma.

Nakon što kupite jedan od Samsung televizora koji su deo promocije, dobićete vaučer za dodatna 2 meseca 50% popusta na mesečnu naknadu za BOX 4 ili Super Plan 4 paket, koji možete primeniti na Vaš novi ugovor za dodatnu uštedu.

Promocija važi do 12. januara 2023. godine. Promocija ne važi za online kupovine. 

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

Napišite komentar

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno