Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator Telekom Srbija proslavlja 25 godina postojanja, i pripremili su promocije za svoje nove i postojeće korisnike fiksnih i mobilnih servisa pod brendom MTS kao i pod brendom Supernova.

Sve promocije traju od 01.06.2022. do 30.06.2022., osim promocije za prelazak sa pripejda na Omorika tarife, koja traje do 11.06.2022.

Promocije za mobilnu telefoniju

Svi korisnici koji potpišu novi ugovor za Soko lite ili Soko max tarifu uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na 25% popusta na mesečnu pretplatu u prvih 6 meseci trajanja ugovorne obaveze.

Svi novi korisnici koji odaberu Omorika 3, 8 ili 16 tarifu dobijaju besplatno jednokratni dodatak od 25 GB koji traje do kraja meseca aktivacije.

Postojeći korisnici Omorika i Zmaj tarife dodatak mogu da aktiviraju besplatno putem Moj mts portala ili aplikacije. Novi i postojeći korisnici Morava i Kontrola troškova tarifa mogu da aktiviraju dodatak od 2.5GB putem Moj mts portala ili aplikacije. Dodatak je jednokratan i traje do kraja meseca u kojem je aktiviran.

Korisnici koji sa pripejda pređu na neku od Omorika tarifa ostvaruju popust od 25% na mesečnu pretplatu u toku prva 3 meseca. Alternativno, korisnici mogu odabrati tarifu Omorika 8 ili 16 sa promotivnom cenom od 1599 dinara mesečno u toku prvih 12 meseci. Promocije se ne mogu kombinovati. Promocija traje do 11.06.2022.

Pripejd korisnici mogu da aktiviraju dodatak od 2.5 GB po ceni od 25 dinara, ili dodatak od 250 minuta po ceni od 25 dinara. Dodatak traje 7 dana, i može se aktivirati putem Moj mts portala ili aplikacije.

Korisnici postpejd mobilnih tarifa mogu aktivirati jednokratni dodatak deljenih 25 TB (terabajta) interneta, po ceni od 2500 dinara, koji mogu da podele sa još četiri mts broja. Dodatak je jednokratan, košta 2500 dinara, i može se aktivirati putem Moj mts portala ili aplikacije.

Promocije za iris TV (IPTV televiziju)

Svim korisnicima su besplatno automatski otključani svi kanali iz Max TV paketa, osim HBO kanala, i aktiviran je Pickbox Now paket. Za dodatno uživanje, korisnicima je omogućeno da besplatno u video klubu gledaju filmove Toma, Južni vetar i Hotel Beograd, kao i sve ostale filmove iz video kluba.

Promocije za korisnike Supernova televizije

Svim korisnicima su besplatno automatski otključani svi kanali iz paketa Super TV Plus, u periodu trajanja promocije od 01. juna do 30. juna. Nakon isteka promotivnog perioda, kanali će se automatski zaključati korisnicima koji nisu pretplaćeni na Super TV Plus paket.


Tekst saopštenja dostupan je na sajtu Telekoma.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

1 komentar

  1. Marko
    Tv trstenik nema ni logo I epg na eon I D3 platformama ni ti je sbb ista objavio za tv trstenik hoce li biti logoa I epg na tv trstenik a od spanskih kanala sbb je mogao otkupiti autorska prava za la 1 umesto tv E koji je katastrofa od slike sve je ok Ali zasto tv trstenik nema ni epg a ni logo moze li se to resiti

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno