Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Aplikacije Iris Smart i MOVE ‘N’ GO, koje omogućavaju gledanje Iris odnosno Supernova televizije na Smart TV-u, u OTT režimu, su „misteriozno nestale” sa Play prodavnice pre nekoliko dana. Telekom Srbija i dalje nije objavio nikakvu informaciju o tome, a kontaktirao nas je veći broj nezadovoljnih korisnika koji negoduju usled „nestanka” aplikacija.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

2 komentara

  1. Bogoljub Popovic
    MOVE ’N’ GO je ponovo dostupan:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.morescreens.supernova

    Iris Smart je u testnoj fazi i veoma loše radi trenutno. Možda su ga zato povukli da bi na kraju objavili nešto što će imati stabilnost kakva se očekuje od finalne verzije jedne aplikacije
  2. Goran Nikolić
    Poštovani, lepi moji :) Molba da se odradi neki javni apel da se uvede “Optika” u Tekelijinu ulicu od ulaza Eko pumpa do pruge u NS. Jer ceo život smo izolovani od svega, a jako smo blizu centra NS. Hvala unapred. Ipak imaš medijsku pažnju, pa eto neka peticija, nešto. Unapred hvala, i hvala na tvojim postovima. Imam par životnih želja neostvarenih, jedna je normalan internet a ne 50/8 :) Molim te spinuj nekako da se ostvari :)

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno