TeleSrbija

U okviru novogodišnje kampanje koja traje tokom decembra 2022. godine, operator A1 Srbija uveo je novu promotivnu NEO23 tarifu, i snizio cene odabranim modelima mobilnih telefona.

Tarifa NEO23 sadrži 23 GB za surf, neograničen Internet za Instagram, Messenger, Facebook, WhatsApp, Viber i TikTok, 7 GB Interneta u zoni Zapadnog Balkana, i neograničene minute i SMS poruke u nacionalnom saobraćaju, po ceni od 1599 dinara mesečno. 

 

A1 NEO23 praznični paket
Foto: A1 Srbija, screenshot

Takođe, na sniženju su telefoni Honor X8, Xiaomi Redmi Note 11s, vivo Y22s kao i Samsung Galaxy S22 Ultra. Honor i vivo su dostupni za samo 1 dinar, uz mesečnu preplatu od 2499 dinara za tarifu NEO23, dok Xiaomi košta 200 dinara mesečno odnosno ukupno sa tarifom 2699 dinara, a Samsung Galaxy S22 Ultra je 4600 dinara mesečno, odnosno 7099 dinara mesečno ukupno sa tarifom.

Detalji ponude dostupni su na sajtu operatora.

0
❤️
3
👍
0
😲
0
😢
1
😠
1

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Snezana
Da li je moguce da mi stari korisnici promenimo trenutnu tarifu u neo23

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno