Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator Supernova (Telekom Srbija) objavio je danas novu promotivnu ponudu za nove korisnike Super par Move i Super sve Move paketa. U okviru promocije, svi novi korisnici koji sklope novi ugovor za Super par start Move, Super par plus Move, Super par max Move, kao i Super sve start Move, Super sve plus Move i Super sve max Move, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na promotivnu cenu usluge prvih 10 meseci.

U okviru promocije, korisnici ostvaruju popust u vidu umanjenja cene za 50% prvih 10 meseci korišćenja usluge.

Promocija ne važi za pojedinačne usluge, postojeće korisnike ili ugovore bez ugovorne obaveze. Promocija važi za nove korisnike na bakarnoj (koaksijalnoj) infrastrukturi i postojeće korisnike na optičkoj infrastrukturi.

Novi korisnici Super par Move i Super sve Move paketa na optičkoj infrastrukturi ostvaruju pravo promocije 12 meseci po 1 dinar uz ugovornu obavezu na 24 meseca.

Korisnici koji uvedu 2 nove usluge na bakarnoj i optičkoj infrastrukturi uz Super sve Move pakete ostvaruju pravo na 10 meseci 50% popusta. Novi korisnici na bakarnoj infrastrukturi uz Super sve Move pakete ostvaruju pravo na 10 meseci 50% popusta.

Korisnici koji uvedu jednu novu uslugu na bakarnoj i optičkoj infrastrukturi ostvaruju pravo na 5 meseci 50% popusta.

Korisnici koji obnavljaju ugovor na bakarnoj i optičkoj infrastrukturi ostvaruju pravo na 1 mesec 50% popusta.

Novi korisnici na bakarnoj i optičkoj infrastrukturi koji sklope novi ugovor za Super par start ili Super sve start paket ostvaruju promociju 6 meseci 50% popusta.

Ponudu Super par paketa možete videti na ovom linku. Ponudu Super sve paketa možete videti na ovom linku. Cenovnik svih usluga možete preuzeti na ovom linku.

0
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

6 komentara

 1. kiki
  ovo govno od provajdera ne radi već treći dan na teritoriji kragujevca.
 2. Zoran
  Postovani
  zasto nemam promotivni popust od 10 meseci, krajem meseca decembra nam istice ugovor sa Mts-om.
  Molim Vas brzi odgovor jer imamo ponuda od drugih provajdera.
  S postovanjem
  Zoran
 3. Radoljub Jovancevic
  Uskoro mi istice ugovor, imate li neku povoljnu ponudu ( tipa besplatno 6 meseci ili u pola cene 12 meseci, ili nesto slično ),iliću
 4. Miodrag
  Ističem kod drugog provajdera ugovor ponuda grad Niš Pasi Poljana
 5. Radoman Jovanović
  Do 25.05.2022 imam ugovor sa mtsom. Interesuje me pod kojim uslovima mogu da pređem kod Vas. Mene interesuje paket tv+internet+fiksni bez ugovorne obaveze. Poz.
 6. Suzana petković
  Kolika je cena za stare korisnike kablovske i interneta za produženje ugovora.

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno