Operator A1 predstavio je novu ponudu NEO23 tarifa - NEO23 Joy, NEO23 Travel i NEO23 Protect, po ceni od 1799 dinara mesečno bez uređaja (odnosno 2699 din sa uređajem)!

Sve NEO23 tarife sadrže 23 GB Interneta u naciolnalnom saobraćaju, 7 GB Interneta u roming zoni Zapadni Balkan, neograničene minute i SMS poruke ka svim mrežama, neograničeni Internet za Viber, Whatsapp, Facebook i Messenger, i važe uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Prikazane cene uključuju popust za elektronski račun.

NEO23 Joy tarifa donosi korisniku neograničeni Internet za Instagram i TikTok, kao i Deezer 12 meseci bez naplate (nakon toga 539 din mesečno).

NEO23 Travel tarifa sadrži 23 GB Interneta za surf u romingu, ukupno tokom 2 godine, u 40 zemalja (spisak dostupan ovde), kao i 23 dana Pametnog putnog osiguranja u inostranstvu (u saradnji sa Lamie i DDOR, detalji ovde).

NEO23 Protect sadrži besplatno A1 Net Protect dodatak, kao i 6 meseci osiguranje telefona bez naplate.

NEO postpaid ponudu pogledajte na sajtu operatora.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

1 komentar

  1. Stefan
    Lozinka za zaključavanje interneta

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno