TeleSrbija

Operator MTS uveo je u ponudu nove Omorika tarife od 1. novembra, odnosno Omorika 12, Omorika 25 i Omorika 50. Osim toga, promenjene su i ostale tarife iz postpejd ponude, a konkretno Zmaj tarifa sada ima 500 SMS poruka umesto 250.

Naravno, došlo je do poskupljenja svih tarifa, pa tako sada najjeftinija Omorika 12 košta 1899 dinara umesto 1599 dinara koliko je koštala stara Omorika 3. Omorika 25 košta 2299 dinara umesto 1899 dinara koliko je ranije koštala Omorika 8, a Omorika 50 košta 2599 dinara umesto 2199 dinara koliko je ranije koštala Omorika 16. Ipak, broj gigabajta je povećan u svim tarifama, pa sada najmanja omorika ima 4x više Internet saobraćaja, odnosno 12 GB umesto ranijih 3 GB.

Takođe, sve tarife iz Omorika ponude imaju promotivnu cenu 1599 dinara prvih 6 meseci, uz ugovornu obavezu bez uređaja uz eRačun.

Morava 300 je poskupela sa 1099 na 1199 dinara, i ima 1.5 GB umesto 1 GB interneta. Morava 150 ima istu cenu od 799 dinara ali ima duplo više Interneta, odnosno 1 GB umesto 512 MB.

Kontrola troškova i Senior tarifa su nepromenjene, dok je Zmaj tarifa poskupela sa 1399 na 1599 dinara, i dobila je 1 GB više u roming zoni Zapadni Balkan - sada ima 4 GB ukupno, kao i 500 umesto 250 SMS poruka za sve mreže. Sokolić tarifa takođe nije promenjena.

Tarifa Soko Lite je pojeftinila sa 3299 dinara na 2999 dinara mesečno, uz promociju 12 meseci 25% popusta (tj. 2237 dinara). Prethodna promocija je bila 6 meseci 25% popusta. Soko Lite takođe sada ima 9 GB u ZB romingu umesto 7.5 GB, kao i 2 GB Roming Net dodatka za ceo svet umesto dosadašnjih 1 GB. Takođe, novitet je da je sada korisnicima dostupno 100 GB po punoj brzini, a nakon toga se brzina smanjuje na 10 Mbps, dok je prethodna verzija tarife od početka bila ograničena na 10 Mbps brzinu protoka.

Kada je u pitanju Soko Max, cena tarife nije menjana sa 4499 dinara, promocija 25% popusta je produžena sa 6 meseci na 12 meseci, a povećana je količina Internet saobraćaja u ZB roming zoni sa 10 GB na 15 GB.

Iz obe Soko tarife je ukinut NBA League Pass dodatak koji je promotivno bio besplatan 1 mesec.

Dodatno, povećana je brzina Net Limit dodatka (brzina kada se potroši internet saobraćaj iz tarife, a aktivna je dodatak) za Omorika tarife sa 64/32 Kbps na 1 Mbps.

Cenovnik novih tarifa dostupan je na ovom linku, a cenovnik starih tarifa na ovom linku.

Ponuda postpaid tarifa je dostupna na sajtu operatora.

0
❤️
3
👍
1
😲
0
😢
2
😠
1

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Robert
Nedostaje vrlo važna informacija, sada nijedna Omorika nema besplatne aplikacije (ima samo prva 2 meseca).

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno