Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator SBB obogatio je svoju ponudu sa tri nova Viasat kataloga u video klubu - Viasat Explore, Nature i History.

Viasat Nature katalog predstavlja prirodu izbliza, i povezuje nas sa živim svetom kroz impresivne dokumentarce, dirljive priče i avanture kroz prirodu.

Istorija oživljava uz Viasat History, katalog sa najmodernijim tumačenjima istorije koja produbljuju naše razumevanje ljudskog postojanja i društva, očaravajućim pričama sa posvećenim pripovedačima.

Energični i autentični likovi koji žive po svojim pravilima kroz Viasat Explore pozivaju gledaoceda učestvuju sa njima u uzbudljivim i zanimljivim avanturama, dok tragaju za srećom i bogatstvo, i uživaju u čarima života i sveta koji ih okružuje.

Detalji su dostupni na sajtu operatora. Ponuda Video kluba možete biti ograničena u odnosu na paket koji koristite.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

Napišite komentar

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Prati @TeleSrbija

Sviđa mi se

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno