TeleSrbija

Operator SBB objavio je obaveštenje u kome se navodi da će kanal CBS Reality biti uklonjen iz ponude 16. maja.

Kanal CBS Reality je korisnicima EON, EON OTT i D3 usluge dostupan od Start paketa, a korisnicima Total TV platforme u Ekstra paketu.

Kao i uvek, kako ova izmena predstavlja jednostranu izmenu uslova pružanja usluga, korisnici SBB (D3/EON kablovskih i EON OTT/van mreže paketa) ili Total TV koji nisu zadovoljni promenom mogu da do 15. maja 2022. godine podnesu zahtev za raskid ugovora koji sadrži usluge televizije sa uključeni CBS Reality kanalom u sastavu paketa, bez obaveze plaćanja naknade štete za prevremeni raskid, u skladu sa članom 107 Zakona o elektronskim komunikacijama.

Celokupni tekst obaveštenja dostupan je na sajtu operatora.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

3 komentara

Božidar Živančević
Ako ukidate,ukidajte ali nam dajte adekvatnu zamenu ako ne i kvalitetniju bar malo...,red je.
Vaš sam korisnik od starta u Valjevu.Dajte nešto svežije,zanimljivije,exklutivnije !
Poštovanje i Pozdrav iz Valjeva !!!!
Marko
4 Maja ja mislim da se ukida cbs reality u sredu a ne 16 Maja kako sbb pise dok cemo za axn kanale I axn now videti hoce li se uopste I ukinuti 30 aprila
Marko
A koji je razlog da se ukida cbs reality u sbb I total tv prvo nek sbb izbaci axn axn spin axn now vec jednom od 30 aprila nadam se bez pomeranja datuma e onda nek izbace cbs reality I mogli bi nove kanale ubaciti u sbb

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno