Update 22:30: EON ponovo u funkciji nakon preko sat vremena nedostupnosti!

Update 22:20: EON servis se polako oporavlja, imamo podatke da se smanjio error rate.

Update 22:10: EON i dalje ne funkcioniše, već više od sat vremena. 

Update 22:00: EON i dalje ne funkcioniše, naizmenično pucaju API pozivi

Update 21:50: EON i dalje ne radi, puca učitavanje stranice eon.tv

Update 21:30: Potvrđeno da je EON u prekidu kod svih operatora United Grupe. 

Update 21:20: EON je u prekidu i dalje. 


EON, servis za gledanje televizije u vlasništvu United Grupe, u prekidu je kod svih operatora gde UG pruža usluge, između ostalog i kod SBB-a u Srbiji.

Prekid je započeo u 21 čas. Osim SBB-a, u prekidu je EON i kod operatora Telemach Hrvatska, Telemach Bosna i Hercegovina, Telemach Crna Gora, Telemach Slovenija, Vivacom Bugarska, NOVA Grčka, i NetTVplus globalno.

Foto: Screenshot, TeleSrbija

Na call centru operatora SBB ide obaveštenje o prekidu.

Korisnici na društvenim mrežama se non-stop obraćaju podršci operatora sa žalbama da im ne radi servis.

Ne funkcionišu ni EON sajt, aplikacija za mobilne uređaje, Smart TV aplikacija kao ni EON Smart Box u OTT režimu. EON Smart Box u mreži (Kaon KSTB6020) radi za puštanje Live sadržaja preko DVB-C mreže.

D3 servis kao i Total TV rade neometano.

1 komentar

  1. Gale
    Eon je prevara...

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno