TeleSrbija

Operator SBB objavio je saopštenje na svom veb sajtu da su otkupili ekskluzivna prava za emitovanje Cinestar TV kanala.

Počevši od 1. januara 2022. godine, CineStar TV kanali će u Srbiji biti dostupni korisnicima SBB-a na D3, EON, EON van mreže i TotalTV platformama.

U ponudi SBB-a se nalaze kanali CineStar Plus Premiere, CineStar Premiere 1, CineStar Premiere 2, CineStar 1, CineStar 2, CineStar Comedy, CineStar Fantasy, CineStar Action, kao i CineStar video klub.

Ova informacija dolazi nakon što je operator Telekom Srbija ostao bez CineStar kanala, 21. decembra, na svojoj Iris TV platformi, a očekuje se da kanali budu ukinuti zaključno sa 31. decembrom kod Supernove.

U Srbiji, osim SBB-a, u ovom trenutku Cinestar kanale prenose Supernova, Orion telekom, BeotelNet, Polaris Media, Jotel, Astra Telekom, SRB Digital, TeamNet Media i KladovoNet. Supernova ima licencu do 31. decembra.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

3 komentara

Sasa
Verovatno ce se fox kanali preimenovati u star kanale jer je star tv telekomov preimenovan u superstar2. U latinnskoj Americi su preimenovani,a fox movies se sada zove star hits
Marko
U bas volim sto je sbb vratio ekskluzivu na cinestar kanale I kataloge ali treba podsetiti da cinestar kanale imaju I drugi operateri u srbiji I celoj ex Yu I nije tacno da je od 1 januara je sbb otkupio ekskluzivu na cinestar kanale koliko god mi je ovo Drago za cinestare vise bi voleo da se zna sta ce biti sa fox I dizney kanalima da li se gase i da li ce sbb te kanale zameniti sa doma tv mini tv nova cinema nova family Ili da neke pink kanale prebace u osnovni paket ovo pisem jer dizney plus dolazi od 2022 u srbiju Ili se gase fox kanali Ili ce biti preimenovani
Bastion
Preci cu na SBB jer na telekomu sve više kanala gde luptaju nešto a, filmskih sve manje. Sad su izgubili i cine star ali platili englesku ligu papreno. Stvarno svaka cast??? Dosta je brate bilo istih ljudi istih prica i istog krsa.

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno