SBB NEPRIJATNO IZNENAĐEN: Vučić želi da uruši SBB!

Kompanija SBB izdala je saopštenje u kojem izjavljuju da su "neprijatno iznenađeni pozivom Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića korisnicima SBB-a da pređu na usluge Supernove koja posluje u okviru Telekoma", prenosi N1.
SBB NEPRIJATNO IZNENAĐEN: Vučić želi da uruši SBB!

Foto: Department of Information and Press of the Russian MFA

Kompanija SBB izdala je saopštenje u kojem izjavljuju da su „neprijatno iznenađeni pozivom Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića korisnicima SBB-a da pređu na usluge Supernove koja posluje u okviru Telekoma”, prenosi N1.

Kako se navodi u tekstu, SBB smatra da je „predsednik na taj način ponovo pokazao da vlast sve čini da uništi SBB. ”

„Kada je izabran za predsednika Srbije obavezao se da će poštovati Ustav i zakone Srbije, što znači i da ne bi smeo u javnim nastupima da favorizuje bilo koga, pa ni kompaniju u državnom vlasništvu”, navodi se u saopštenju SBB-a

SBB takođe smatra da bi „izjava predsednika svih građana, izrečena u četvrtak uveče na Televiziji Prva, u svakoj ozbiljnoj i demokratskoj zemlji bila povod za ostavku. ”

SBB takođe ističe da zapošljavaju 2.000 radnika u Srbiji i da su u poslednjih 10 godina uložili preko pola milijarde evra samo u telekomunikacije i infrastrukturu, a planirana su ulaganja od još 240 miliona u naredne tri godine.

„Pored svih ovih činjenica da smo jedan od najvećih investitora u Srbiji, predsednik Srbije nažalost pokazuje da ne poštuje jednakost na tržištu koju proklamuje Ustav Republike Srbije i to u članu 84 u kome jasno stoji da ‘svi imaju jednak pravni položaj na tržištu’”, naglašava SBB

Celokupan tekst saopštenja dostupan je na sajtu N1.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

1 komentar

Toliko
Ne zaboravite da je Vucic bio zaduzen za telekomunikacije u vreme medijskog mraka 90ih, tacnije on ga je uveo. Isto sto sad rade, zatvoreni smo u ogranicene mreze korisnika i nemamo pristup aktivnoj online mrezi vec kesiranim sajtovima i spamu reklama. Logori.