Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Kompanija SBB izdala je saopštenje u kojem izjavljuju da su „neprijatno iznenađeni pozivom Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića korisnicima SBB-a da pređu na usluge Supernove koja posluje u okviru Telekoma”, prenosi N1.

Kako se navodi u tekstu, SBB smatra da je „predsednik na taj način ponovo pokazao da vlast sve čini da uništi SBB. ”

„Kada je izabran za predsednika Srbije obavezao se da će poštovati Ustav i zakone Srbije, što znači i da ne bi smeo u javnim nastupima da favorizuje bilo koga, pa ni kompaniju u državnom vlasništvu”, navodi se u saopštenju SBB-a

SBB takođe smatra da bi „izjava predsednika svih građana, izrečena u četvrtak uveče na Televiziji Prva, u svakoj ozbiljnoj i demokratskoj zemlji bila povod za ostavku. ”

SBB takođe ističe da zapošljavaju 2.000 radnika u Srbiji i da su u poslednjih 10 godina uložili preko pola milijarde evra samo u telekomunikacije i infrastrukturu, a planirana su ulaganja od još 240 miliona u naredne tri godine.

„Pored svih ovih činjenica da smo jedan od najvećih investitora u Srbiji, predsednik Srbije nažalost pokazuje da ne poštuje jednakost na tržištu koju proklamuje Ustav Republike Srbije i to u članu 84 u kome jasno stoji da ‘svi imaju jednak pravni položaj na tržištu’”, naglašava SBB

Celokupan tekst saopštenja dostupan je na sajtu N1.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

1 komentar

  1. Toliko
    Ne zaboravite da je Vucic bio zaduzen za telekomunikacije u vreme medijskog mraka 90ih, tacnije on ga je uveo. Isto sto sad rade, zatvoreni smo u ogranicene mreze korisnika i nemamo pristup aktivnoj online mrezi vec kesiranim sajtovima i spamu reklama. Logori.

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno