TeleSrbija

SBB-ova nova Web promocija ponovo nudi mesece po dinar, i to 7 meseci po 1 dinar uz EON Full ili Premium paket, ili 6 meseci po 1 dinar i TIDAL besplatno na 24 meseca (u slučaju EON Full).

Web promocija za EON Full Duo i EON Premium Duo pakete je 5 meseci po 1 dinar, ili 4 meseca po 1 dinar i TIDAL besplatno 24 meseca (u slučaju EON Full Duo).

Promocija traje do 31.08.2022., i važi za nove korisnike koji usluge poruče putem Web sajta SBB-a, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Ukoliko korisnik prenese fiksni broj u SBB, dobiće dodatan 1 mesec po dinar promotivno.

Ponuda za postojeće korisnike je ostala nepromenjena.

Celokupan tekst saopštenja možete pročitati na sajtu SBB-a.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

zaliv.net
Neka hvala, da je dzaba ne treba mi od njih. Nedavno uveo dobio besplatno 7 mrseci, ukljucim tv ono N1, medju prvih 30 kanala vise vise varijacija N1, HRT kanali i nekoliko bosnjackih....da se coveku ne smuci zivot. U ponudi je RT kanal ali namerno stalno iskljucen....

Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno