Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Kompanija Ookla, svetski lider u aplikacijama za testiranje, prikupljanje podataka i analizu fiksnih i mobilnih mreža, SBB-u je dodelila titulu najbrže Internet mreže u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Na osnovu testiranja korisnika sprovedenih putem Ookla Speedtest aplikacije, na uzorku od skoro 2 miliona testova u trećem i četvrtom kvartalu 2021. godine, operator SBB ostvario je SpeedScore ocenu 85,78, što je daleko najbolji rezultat u Srbiji.

Istovremeno, anketiranjem korisnika o njihovom zadovoljstvu sa operatorom u Speedtest aplikaciji, SBB je najbolje ocenjen internet provajder u Srbiji.

SpeedScore uključuje merenje download i upload brzine. Agregatni podaci za poređenje na uzorku u Srbiji za isti vremenski period. Period testiranja 01.07.2021. do 31.12.2021.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

2 komentara

  1. Marko
    Da proradi tv mars u sbb I zvuk na m1 kanalu I mtv live na D3 mini
  2. Marko
    Jos da neko dojavi sbb da proveri zbog cega tv mars ne radi devet Dana I koji je razlog da je kanal u prekidu da bar sbb kaze tv mars nije deo sbb ponude zbog neplacanja sbb a ne ovako da tv mars devet Dana ne radi I niko nista ne preduzima da to resi a tv mars je ziv radi ima ih na sajtu zasto onda tv mars ne radi u sbb I zasto m1 kanal I mtv live nemaju zvuk na D3 mini jel to tako tesko resiti ove probleme da je sbb ovako neprofesionalan u resavanju problema kada kanali ne rade danima a imao je sbb ranije te slucajeve ajmo resiti tv mars Ili izbaciti kanal iz ponude Ili ga popraviti I resiti zvuk na m1 kanalu I mtv live na D3 mini sta je ovom sbb cim nema sindze bg oni ne postoje

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Milan Kragujević

Milan je programer, entuzijasta za nove tehnologije, telekomunikacije, ekonomiju, računarski softver i razvoj mreža. Pokrenuo je portal TeleSrbija u decembru 2020. godine sa ciljem da unapredi informisanost korisnika IKT usluga u Srbiji, i da sa javnošću podeli svoj entuzijazam i znanje o telekomunikacijama.


Ovaj tekst je objavljen pre nego što je portal TeleSrbija registrovan kao elektronski medij u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima.

VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno