SBB dobitnik Ookla nagrade za najbrži fiksni Internet u Srbiji

Kompanija Ookla, svetski lider u aplikacijama za testiranje, prikupljanje podataka i analizu fiksnih i mobilnih mreža, SBB-u je dodelila titulu najbrže Internet mreže u Srbiji, na osnovu testiranja korisnika sprovedenih putem Ookla Speedtest aplikacije.
SBB dobitnik Ookla nagrade za najbrži fiksni Internet u Srbiji

Foto: SBB

Kompanija Ookla, svetski lider u aplikacijama za testiranje, prikupljanje podataka i analizu fiksnih i mobilnih mreža, SBB-u je dodelila titulu najbrže Internet mreže u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Na osnovu testiranja korisnika sprovedenih putem Ookla Speedtest aplikacije, na uzorku od skoro 2 miliona testova u trećem i četvrtom kvartalu 2021. godine, operator SBB ostvario je SpeedScore ocenu 85,78, što je daleko najbolji rezultat u Srbiji.

Istovremeno, anketiranjem korisnika o njihovom zadovoljstvu sa operatorom u Speedtest aplikaciji, SBB je najbolje ocenjen internet provajder u Srbiji.

SpeedScore uključuje merenje download i upload brzine. Agregatni podaci za poređenje na uzorku u Srbiji za isti vremenski period. Period testiranja 01.07.2021. do 31.12.2021.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

2 komentara

Marko
Jos da neko dojavi sbb da proveri zbog cega tv mars ne radi devet Dana I koji je razlog da je kanal u prekidu da bar sbb kaze tv mars nije deo sbb ponude zbog neplacanja sbb a ne ovako da tv mars devet Dana ne radi I niko nista ne preduzima da to resi a tv mars je ziv radi ima ih na sajtu zasto onda tv mars ne radi u sbb I zasto m1 kanal I mtv live nemaju zvuk na D3 mini jel to tako tesko resiti ove probleme da je sbb ovako neprofesionalan u resavanju problema kada kanali ne rade danima a imao je sbb ranije te slucajeve ajmo resiti tv mars Ili izbaciti kanal iz ponude Ili ga popraviti I resiti zvuk na m1 kanalu I mtv live na D3 mini sta je ovom sbb cim nema sindze bg oni ne postoje
Marko
Da proradi tv mars u sbb I zvuk na m1 kanalu I mtv live na D3 mini