U želji da našim čitaocima olakšamo odabir i korišćenje roming dodataka dok su na letovanju, pripremili smo poseban alat koji korisniku prikazuje trenutno najjeftiniju roming ponudu za neku od popularnih turističkih destinacija.

Ponudom su obuhvaćeni operatori MTS, Yettel, A1 Srbija i Globaltel, a informacije o ponudi su trenutno dostupne za Grčku, Crnu Goru, Hrvatsku, Tursku, Bugarsku i Egipat.

OTKRIJ NAJPOVOLJNIJI ROMING!

Naš besplatan alat je dostupan svim našim posetiocima na ovom linku. Mnoge druge korisne alate koje nudi portal TeleSrbija možete pogledati na ovom linku.

Kao i do sada, roming ponuda za Zapadni Balkan je dostupna u okviru našeg roming vodiča za Zapadni Balkan.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

Napišite komentar

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Prati @TeleSrbija

Sviđa mi se

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno