Operator A1 ponudio je prepaid korisnicima koji prenesu broj u A1 mrežu promotivne cene Mesečnih planova u trajanju od 6 meseci.

Tako će "Mesečni plan 400" koštati 200, "Mesečni plan 600" 300, a "A1 Moćni plan" 600 dinara.

Zahtev za prenos moguće je podneti putem virtuelne prodavnice, kontakt forme ili na A1 prodajnom mestu.

U zavisnosti od odabranog, Mesečni planovi korisnicima nude neograničeno minuta u A1 mreži, 10 GB za Whatsapp, Messenger, Facebook i Viber, od 100 do 500 minuta i/ili poruka ka svim mrežama, od 1 do 9 GB interneta, stim da korisnici koji odaberu "A1 moćni plan" dobijaju i 10 GB za Instagram.

Planovi traju 30 dana i moguće ih je promeniti nakon isteka trenutno aktivnog plana.

Više detalja o ponudi pogledajte na sajtu operatora.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Napišite komentar

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

Autor Aleksa Rodić

Aleksa je entuzijasta za tehnologije, humanitarac i biciklista. Na portalu TeleSrbija sarađuje kao tekstopisac i urednik.


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Pratite nas na Twitter

Pratite nas na Facebook

Pratite nas na Telegram

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno