Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!

Obaveštenje: Ovaj tekst je stariji od 3 meseca, i može sadržati netačne ili nepotpune informacije. Za aktuelne informacije uvek proverite sajt pružaoca usluga ili drugi relevantan izvor.

Operator A1 ponudio je prepaid korisnicima koji prenesu broj u A1 mrežu promotivne cene Mesečnih planova u trajanju od 6 meseci.

Tako će "Mesečni plan 400" koštati 200, "Mesečni plan 600" 300, a "A1 Moćni plan" 600 dinara.

Zahtev za prenos moguće je podneti putem virtuelne prodavnice, kontakt forme ili na A1 prodajnom mestu.

U zavisnosti od odabranog, Mesečni planovi korisnicima nude neograničeno minuta u A1 mreži, 10 GB za Whatsapp, Messenger, Facebook i Viber, od 100 do 500 minuta i/ili poruka ka svim mrežama, od 1 do 9 GB interneta, stim da korisnici koji odaberu "A1 moćni plan" dobijaju i 10 GB za Instagram.

Planovi traju 30 dana i moguće ih je promeniti nakon isteka trenutno aktivnog plana.

Više detalja o ponudi pogledajte na sajtu operatora.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!
1
❤️
1
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


Komentari

Budite uljudni kada komentarišete. Razmislite pre nego što pišete, ne šaljite SPAM, ne bavite se samopromocijom ili promovisanjem drugih, ne maltretirajte, ne uznemiravajte i ne nanosite štetu bilo kome. Molimo pročitajte Pravilnik komentarisanja pre nego što pošaljete komentar. Komentari su podložni moderaciji.

1 komentar

Aleksandar
Prvo da se zahvalim svima vama na sjajnom radu koji obavljate.
Zahvaljujući informacijama sa vašeg sajta sam spasao tasta od "novih" Box paketa kod MTSa.
Ne bez dogodovština doduše... ali to nije vaša krivica.
Što se tiče prebacivanja broja iz MTSa u A1, sve je išlo očekivanom dinamikom, nakon aktivacije SIM kartice sam uplatio tastu 300 dinara na račun i bio spreman da aktiviram Mesečni plan 600 preko mojA1 portala.
Međutim, video sam da postoji opcija besplatne aktivacije bonusa dobrodošlice (koji je u suštini plan 400) pa sam aktivirao njega a 300 dinara su ostali na računu. Sada, nakon 20 dana minuti iz bonusa dobrodošlice su potrošeni a Mesečni plan 600 je nemoguće aktivirati jer sistem kaže da "Nemate dovoljno sredstava na računu"
U razgovoru sa operaterom utvrđeno je da iz nekog razloga promotivne cene Mesečnih planova nisu aktivirane za mog tasta iako je u poslovnici prilikom dobijanja nove SIM kartice dobio i papir sa tim promo cenama kao i uverenja radnika da će narednih 6 meseci imati pakete upola cene.
E sad, ja i tast se nalazimo u različitim gradovima a ovi iz A1 zahtevaju da zahtev za ispravljanje njihove greške stigne sa tastovog broja telefona. Znači, iako su uvideli grešku, sad ja moram da maltretiram tasta i da ga teram da zove A1 podršku da se sa njima nateže oko stvari koja je trebala da radi od samog početka.
Eto, to je moje iskustvo sa prelaskom na A1.
Dogodovštine kod migracije sa MTS ADSL na Beotel čitajte uskoro u članku o najjeftinijem internetu u Srbiji :)
Autor Aleksa Rodić

Aleksa je entuzijasta za tehnologije, humanitarac i biciklista. Na portalu TeleSrbija sarađuje kao tekstopisac i urednik.

Dhilos Cloud - Stabilan, brz i povoljan web hosting!

Mrziš reklame? Pretplati se na naš Patreon!


VAŽNO! Mišljenja iznesena u tekstu ne moraju nužno predstavljati mišljenja TeleSrbija, urednika i/ili povezanih entiteta. Nijedna informacija koju pruža TeleSrbija ne može se smatrati pravnim savetom, savetom za investicije, zvaničnim saopštenjem ili tumačenjem, niti se treba koristiti u svrhe donošenja odluka. I ako težimo ka tome da detaljno istražimo celokupnu materiju i objektivno predstavimo sve činjenice, informacije na portalu pružamo bez ikakve garancije, uključujući i implicitne garancije, do mere dopuštene zakonom. Osim ukoliko nije drugačije naznačeno, ovaj tekst nije sponzorisan niti odobren od strane bilo koje kompanije, niti TeleSrbija tvrdi asocijaciju sa bilo kojim entitetom spomenutim u tekstu. Svi logotipi, grafički elementi, zaštitni žigovi, itd., su upotrebljeni u svrhe koje su dopuštene Zakonom.

×

Sviđa Vam se tekst?

Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnostima vezanim za telekomunikacione usluge u Srbiji — popusti, posebne promocije, recenzije mobilnih uređaja, savet i trikovi — možete da nas zapratite na društvenim mrežama:

Twitter nalog

Facebook stranica

Instagram profil

Telegram kanal

Mastodon nalog

Threads nalog

×

Šta mislite o nama?

Na skali od 1 do 7 ocenite koliko je verovatno da biste kolegama, prijateljima, poznanicima, itd., preporučili neki od sadržaja sa portala TeleSrbija?

Nimalo verovatno
Neutralno
Veoma verovatno